niszczenie plikow w win xp sp2
ma ktos taki problem, ze w win xp sp2 psuja sie wam pliki nie wiadomo dlaczego? plikow takich nie da sie skopiowac ani odczytac, a przy nagrywaniu wyskakuje read error i plytka laduje w smietniku.
Spotkal sie ktos z tym? zna ktos sposob by tego uniknac?
Z gory dziekuje za odp
Marcin
Spotkal sie ktos z tym? zna ktos sposob by tego uniknac?
Z gory dziekuje za odp
Marcin
Odpowiedzi: 4
hmm Fat32 na wszystkich partycjach
ps: Mam wszystko dokladnie tak jak mowisz tylko scan disk chodzi bez problemow, wprawdzie naprawia zepsute sektory ale taka naprawiona mp3 nadaje sie do smietnika
pozdrawiam
ps: Mam wszystko dokladnie tak jak mowisz tylko scan disk chodzi bez problemow, wprawdzie naprawia zepsute sektory ale taka naprawiona mp3 nadaje sie do smietnika
pozdrawiam
hmm Fat32 na wszystkich partycjach
pozdrawiam
pozdrawiam
mialem dokladnie taki sam problem..... na jednej partycjii mialem pliki mp3 ktore dalo sie odczytac (winamp)jednak podczas proby nagrania ich na CD komunikat byl dokladnie taki sam ( nie tylko mp3 rowniez inne pliki)..... postanowilem skopiowac je na inna partycje niestety zakonczylo sie to niepowodzeniem... przegrywalo sie dlugo az w koncu system "stwierdzil" ze nie moze odczytac z okreslonego urzadzenia badz Blad CRC roznie... skopiowalem z jednej partycji na druga To co sie jeszcze dalo.....(teoretycznie sprawne pliki nie uszkodzone) niestety po operacji kopoiowania choroba jakby sie rozprzestrzenila na inna partycje TO co myslalem ze jest juz zdrowe stalo sie nie do odczytania :( postanowilem sformatowac Partycje od ktorej wszystko sie zaczelo... i sprawdzic czy czasem nie ma Bad sektorow... niebylo..!@! aha na tych partycjach przed formatowaniem nie dalo sie uruchomic scandiska :( ... gdyz szanowny windows poinformowal ze nie moze ukonczyc skanowania tego dysku i TYle...! jedno Pytanie tylko.... do KOlegi .. czy MIales tam czasem NTFS ??? czy Fat 32???
Zacząłbym od sprawdzenia pamięci, ale to tylko sugestia, bo poza informacją o systemia nic innego w poscie nie ma.
Strona 1 / 1