Nieznane urządzenie – Karta dźwiękowa USB PCM2702 !!
Mam problem z kartą dźwiękową USB opartą na układzie PCM2702. Chodzi o to źe jak ją kupiłem to działała, podłączałem i od razu wykrywało, ale pewnego razu włączam komputera podłączam kartę a tu pisze źe NIEZNANE urządzenie ....
nie wiem o co chodzi – myślałem źe moźe karta się zepsuła ale nie bo podłączyłem do kolegi komputera – on ma win 98 i działa ...
Kabel USB jest na 100 % ok
pomóźcie bardzo was proszę.
Aha dla jasności – do tej karty nie ma sterowników (z tego względu źe sama powinna się wykryć)
nie wiem o co chodzi – myślałem źe moźe karta się zepsuła ale nie bo podłączyłem do kolegi komputera – on ma win 98 i działa ...
Kabel USB jest na 100 % ok
pomóźcie bardzo was proszę.
Aha dla jasności – do tej karty nie ma sterowników (z tego względu źe sama powinna się wykryć)
Odpowiedzi: 3
kurde chyba za wcześnie pochwaliłem bo po kilku godzinach stało się to samo ....
tylko źe tym razem przywracanie systemu nie pomogło !!!
nawet jak wziąłem jakąś starą datę
Moźe ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ??
tylko źe tym razem przywracanie systemu nie pomogło !!!
nawet jak wziąłem jakąś starą datę
Moźe ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ??
Dzięki kolego – miałeś rację przywracanie systemu pomogło, tylko dalej nie wiem co się stało ... heh
no ale waźne źe działa
no ale waźne źe działa
A porty USB u Ciebie w kompie działają – sprawdź w menadzeźe urządzeń kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej i na innym urządzeniu USB.
Na podłączonej do kompa karcie dzwiękowej USB – menadźer urządzeń i odinstaluj wszystko co ta karta dzwiękowa łącznie z tym nieznanym urządzeniem – ma być pusto,restart kompa i komp zainstaluje ponownie i zobacz.
Jak XP spróbuj przywracanie systemu.
Na podłączonej do kompa karcie dzwiękowej USB – menadźer urządzeń i odinstaluj wszystko co ta karta dzwiękowa łącznie z tym nieznanym urządzeniem – ma być pusto,restart kompa i komp zainstaluje ponownie i zobacz.
Jak XP spróbuj przywracanie systemu.
Strona 1 / 1