niewłaściwy wolumin
hej. mam problem z instalowaniem gierek szczególnie tych na kilku płytach. w pewnym momencie wyskakuje mi taki tekst: "w stacji znajduje sie niewłaściwy wolumin..." gierka instaluje sie cały czas mimo komuniukatu ale zazwyczaj kończy sie kompletnym zawiachem systemu. w czym problem?
Pozrawiam
PS mam SP1 i wszelkie moźliwe porawki
Pozrawiam
PS mam SP1 i wszelkie moźliwe porawki
Odpowiedzi: 3
Witam
Mam ten samiuśki problemik nawet na originałach w 98 wszystko chodzi jak nalerzy a w XP ciągle sie pyta o pierwsza płyte, patent z menadźerem urządzeń niestety u mnie nie działa. Wie ktos co z tym zrobic
Mam ten samiuśki problemik nawet na originałach w 98 wszystko chodzi jak nalerzy a w XP ciągle sie pyta o pierwsza płyte, patent z menadźerem urządzeń niestety u mnie nie działa. Wie ktos co z tym zrobic
właśnie chodzi o to ze tylko u mnie tak sie dzieje :) właśnie zanazłem sposób na obejście teo problemu ale nie uśmiecha mi sie cały czas tak klikać... zrobiłem tak: odpaliłem menadzera urządzeń i we właściwaściach CD–ka wziołem opcje woluminy a następnie wypełnij. w ten sposób kaźdą płyte z osobna musze odpalać i wtedy chodzi... an dłuźszą mete troche irytujące nie? ;)
Jeśli zdarza się tak na grach nielicencjonowanych to wine moźe ponosić źle ominięte zabezpieczenie.
Strona 1 / 1