Niewidzialny folder– problem!!!!!
Miałem na twardym folder z mp3. Zajmował on 25Gb(partycja ma 52Gb w NTSF). Teraz nie widać folderu a i tak zajmuje 25Gb, defragmentowałem partycję, ustawiałem ukryte foldery i nic. Nadal jest zajete miejsce a folderu nie widać. PLEASE!!!!!! Moze cosik zaradzicie, troche miałem tam muzyki.(XP, 3 partycje, dysk 80Gb, przed chwilą przeinstalowałem na nowo XP i nic)
Odpowiedzi: 6
PATEL:Miałem na twardym folder z mp3. Zajmował on 25Gb(partycja ma 52Gb w NTSF). Teraz nie widać folderu a i tak zajmuje 25Gb, defragmentowałem partycję, ustawiałem ukryte foldery i nic. Nadal jest zajete miejsce a folderu nie widać. PLEASE!!!!!! Moze cosik zaradzicie, troche miałem tam muzyki.(XP, 3 partycje, dysk 80Gb, przed chwilą przeinstalowałem na nowo XP i nic)
Moźe to to, co EL NINO napisał , ale moźliwe źe coś masz z dyskiem a konkretnie jakieś błędy.
Przeskanuj go w poszukiwaniu błędów[/list]
A nie jest to:
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=19009
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=19009
nookie:Ja mam nieco podobny problem... otoz po przeniesieniu 20GB na inny dysk i ponownym przewroceniu (2x opcja przenies) miejsce na partycji jest zajete a folderu z 20Gb nie ma :? . Ukryte pliki i foldery sa widoczne :?
A "przywracanie systemu" pewnie aktywne.
Ja mam nieco podobny problem... otoz po przeniesieniu 20GB na inny dysk i ponownym przewroceniu (2x opcja przenies) miejsce na partycji jest zajete a folderu z 20Gb nie ma :? . Ukryte pliki i foldery sa widoczne :?
Spróbuj go odszukać w NERO (o ile posiadasz). On kiedyś mi pomógł w podobnym problemie, gdzie nie mogłem się dostać do pewnego folderu z poziomu 'Mojego komputera'.
są dwie opcje wyświetlania ukrytych folderów:
– pokaź ukryte pliki i foldery
– wyświetl chronione pliki systemu operacyjnego
a jesli nie pomoze to wg. mnie katalog naleźy do dawnego uźytkownika systemu więc musisz go przejąć (archiwum)
– pokaź ukryte pliki i foldery
– wyświetl chronione pliki systemu operacyjnego
a jesli nie pomoze to wg. mnie katalog naleźy do dawnego uźytkownika systemu więc musisz go przejąć (archiwum)
Strona 1 / 1