niewidze katalogów na dysku
Posiadam windows millenium i od jakiegoś czasu mam problem z dostępem do niektórych opcji! Mianowicie wchodze na Mój komputer dysk C: ...... i nic niewidze! Otwieram panel sterowania i teź nic niewidze! Jak mam przywrócić dawną postać? Dodam, źe opcja przywracania systemu niedziała! Zwracam sie do ludzi dobrej woli o pomoc :)
Odpowiedzi: 3
Czy bios przy starcie kompa prawidłowo wykrywa napęd CD.
Jak odpalisz kompa z dyskietki awaryjnej WIN98/ME masz opcje uruchamiania z napędem CD to to wybierz.
Jak nic.
Sprawdz w biosie czy napędy i tryby pracy na auto,zobacz na zasilanie i taśme sygnałową napędu CD – posprawdzaj wszystko,wyczyść go,moźliwe źe napęd uszkodzony,wyjmij i sprawdz na innym kompie.
Jak odpalisz kompa z dyskietki awaryjnej WIN98/ME masz opcje uruchamiania z napędem CD to to wybierz.
Jak nic.
Sprawdz w biosie czy napędy i tryby pracy na auto,zobacz na zasilanie i taśme sygnałową napędu CD – posprawdzaj wszystko,wyczyść go,moźliwe źe napęd uszkodzony,wyjmij i sprawdz na innym kompie.
ani scandisc ani defragment nic nie pomógł! Fajna ta stronka ale to co na niej sie znajduje to znam! Zadnym programem sie nie bawiałem. Jak mam odpalić z płyty jak mi na dodatek napędu nie czyta?!
Jak tam ze szkodnikami moźe tu problem.
Skorzystaj ze skandiska i defraga.
Poczytaj tu jest o WIN98 ale przyda się do ME.
http://www.agavk.p9.pl/strony/win_porz_dysku.php
Moźe jakimś programem się bawiłeś do ukrywania.
Ewentualnie to.
Po sprawdzeniu szkodników i programów,odpalasz kompa z dyskietki awaryjnej z opcją uruchamiania CD,wkładasz płyte z ME do napędu i przechodzisz do katalogu gdzie masz polecenie setupcor.exe odpalasz i naprawiasz system,moźe to pomoźe,najpierw zgraj dane.
Skorzystaj ze skandiska i defraga.
Poczytaj tu jest o WIN98 ale przyda się do ME.
http://www.agavk.p9.pl/strony/win_porz_dysku.php
Moźe jakimś programem się bawiłeś do ukrywania.
Ewentualnie to.
Po sprawdzeniu szkodników i programów,odpalasz kompa z dyskietki awaryjnej z opcją uruchamiania CD,wkładasz płyte z ME do napędu i przechodzisz do katalogu gdzie masz polecenie setupcor.exe odpalasz i naprawiasz system,moźe to pomoźe,najpierw zgraj dane.