NIEWIDOCZNI DO GG
witam!!!!poszukuje programu którym mozna sprawdzic czy ktos jest niewidoczny, czy niedostepny slyszlem ze jest cosik takiego prosze o linka albo kontakt na gg
Odpowiedzi: 8
Sa tez na to inne metody, nie wymagajace zadnych programow:
http://www.rafal.waw.pl/wynalazki/gadu/
http://www.rafal.waw.pl/wynalazki/gadu/
Jak uzywa/sz AQQ TO jest do niego wtyczka "Ipchecker"
Ja Stosuje nastepujaca metode
1.Jesli uzytkownik jest dostepny albo za chmurka to moge sprawdzic jego IP
2.POzniej jak bedzie red to z konsoli robie PIng 192................ for example
3.I sprawdzam czy odpowiada na wysylane pakiety
4.Sa minusy––––– ale nie raz sie przydala metoda
Pozdrawiam
Ja Stosuje nastepujaca metode
1.Jesli uzytkownik jest dostepny albo za chmurka to moge sprawdzic jego IP
2.POzniej jak bedzie red to z konsoli robie PIng 192................ for example
3.I sprawdzam czy odpowiada na wysylane pakiety
4.Sa minusy––––– ale nie raz sie przydala metoda
Pozdrawiam
dzieki za rady a nie wiedziualem ze inwigilator ma tki mozliwości a tego mam dzięki narQa
Jeśli chce być ktoś niewidoczny, to taki powinien być. I tyle.
jeźeli bardzo chcesz, zdobądź program do sprawdzania "ip" przez gadu, a wtedy wystarczy zwykła konenda ping.
Albo poprostu idziesz do kogoś kto ma linux'a , tam w kaud (odpowiednik gadu–gadu ) patrzysz na jego ip, i ping...
Albo poprostu idziesz do kogoś kto ma linux'a , tam w kaud (odpowiednik gadu–gadu ) patrzysz na jego ip, i ping...
jesli uzywasz gg 6 to powergg ma taka opcje sie to chyba inwigilator nazywa do gg 7 nie ma tych wtyczek.
Ale powiedz co przyjdzie ci z tego ze sie dowiesz czy ktoś jest niedotepny czy niewidoczny, Jesli ustawia na niewidoczny z twojego powodu to pewnie i tak niewiele Ci to a ze bedziesz wiedział :D a dodatkowo mozesz ignora u tego kogos zarobic :D
Ale powiedz co przyjdzie ci z tego ze sie dowiesz czy ktoś jest niedotepny czy niewidoczny, Jesli ustawia na niewidoczny z twojego powodu to pewnie i tak niewiele Ci to a ze bedziesz wiedział :D a dodatkowo mozesz ignora u tego kogos zarobic :D
wiesz najlepiej zapytać tą osobe dlaczego cie unika (jeźeli w ogółe taka sytuacja występuje)
do telna jest :) ale nie dziala, nawet wresja, ktora niby ma dzialac (po zalataniu dziury w protokole GG) – u mnie tyz nie dziala :(
Strona 1 / 1