Nietypowy przypadek
Cze!!! Mam taki nie typowy problemik. A więc tak mam internet i wszystkie strony działają pt. onet, wp. Tyle, źe jak wpiszę ping w konsoli i adres IP to pokazuje źe 100% utraty danych. Nie mogę przez to grać w internecie, wyszukiwać serwerów (The All–Seing Eye) itp.. Proszę pomóźcie :x
Odpowiedzi: 8
Ups. Sorry wiedziałem do czego jest ten przycisk, ale za szybko klikam. No i wiesz co z tego szybkiego klikania potem wychodzi... :roll:
neoski, zastanawiales sie kiedys po co jest ten przycisk ??
sprobuj go czasem uzyc, on nie gryzie... !
sprobuj go czasem uzyc, on nie gryzie... !
Sory za literówke drugiego 'który przeszkadza drugiemu'.
Poprawnie: Pierwszego, który przeszkadza drugiemu. :roll:
Poprawnie: Pierwszego, który przeszkadza drugiemu. :roll:
Odpowiedź do samego siebie:::::::
Poprostu odinstaluj kolego drugiego Firewall'a, który przeszkadza drugiemu. (w tym przypadku ZoneAlarm i Sygate) :P
Poprostu odinstaluj kolego drugiego Firewall'a, który przeszkadza drugiemu. (w tym przypadku ZoneAlarm i Sygate) :P
Nie ja korzystam z NEOSTRAD+ i nie mam źadnego admina.
Wyłącz Firewalla i sprawdź wtedy (o ile uźywasz) i z jakiej sieci korzystasz bo moźe admin coś poblokował albo nie umie ustawić.
Wyłącz Firewalla i sprawdź wtedy (o ile uźywasz) i z jakiej sieci korzystasz bo moźe admin coś poblokował albo nie umie ustawić.
Strona 1 / 1