Nietypowy problem z GG

Mam taki problem z gg mianowicie nie moge wstawic zadnego emota za pomoca myszki :) musze wstukiwac na klawiaturze i o ile przy :) :D :P nie jest to uciazliwe to przy bardziej zaawansowanych ikonkach juz jest gorzej :) Przeinstalowywalem emoty na inne ale nic nie daje co mam z tym zrobic? Pomocy!!! ;)

PS W zalaczniku jest screen jak to wyglada [wciskam w okienku na buzke i wyskakuje biale okno bez emotow a dodatkowo pojawia sie ta :) buzka w miejcu gdzie wpisuje sie tekst... ??? Nie czaje tego :)

Odpowiedzi: 6

Rozwiazalem ten problem z pomoca Józefa, ktoremu wielkie dzieki za to :) Masz u mnie plusa, jeszcze 2 i wpier.ol ;).

Trzeba usunac GG i z rejestru powywalac wszystkie wpisy, np programikiem JV16 Power Tools, a potem wgrac GG 5 :) Na GG 6 problem bedzie caly czas...
stahumir
Dodano
24.11.2004 17:31:32
Tak ja tez mam ten problem :cry: I nie wysylam "mordek" :wink: Wiec problem mi zniknol 8)
Ukey
Dodano
24.11.2004 17:01:07
a jak wyslesz tą "białą" emotikone to co widzi uzytkownik ???

jest jeszcze moźliwość ze spowodowane jest to tym źe nie macie zaktualizowanego Internet Explorera ... mi bez aktualizacji Explorera ... emoty sie wougle nie poruszały ... wiec moze to być jakeis rozwiaznie problemu
pIEKAr
Dodano
24.11.2004 16:49:48
ja mam taki sam problem. Jak chce wybrac jakas emotikone mysza wyskakuje mi biala plansza (biala ramka)i od razu w polu edycji (tam gdzie sie pisze tekst) pojawia sie zawsze jedna i ta sama buzka. przeinstalowalem gg usunalem z rejestru i to samo.
pomozcie bracia. nie moge reinstalowac systemu bo to komp w pracy.
rafalek
Dodano
24.11.2004 15:36:29
Pewnie ze probowalem, tez nic nie dalo. Po usunieciu wszystkich folderow z gg i wpisow rejestru problem dalej jest...
stahumir
Dodano
20.11.2004 15:03:42
a próbowałes przeinstalowac gg :?:
matijas
Dodano
20.11.2004 02:27:11
stahumir
Dodano:
19.11.2004 23:45:07
Komentarzy:
6