Nietypowy problem... Onet komunikator sportowy...

Witatam serdecznie wszystkich forumowiczow. a wiec tak mam problem z Komunikatorem Onet.pl ... wiem ze moze to nie jest zbyt dobre miejsce zeby oto pytac ale admini z onetu mi nie odpisuja... problem wyglada tak gdy chce obejrzec jakas relacje sportowa np. mecz pilki noznej to aplet ładuje mi sie w nieskonczonosc... ;/ czyli wogole sie nie ładuje mam cały czas napis "Trwa instalacja apletu.
Nie powinno to trwać dłuźej niź kilka minut!" :!: Działam na systemie operacyjnym win XP mam internet explrer 6.0 i mam tez zainstalowany plugin Windows Virtual Machine , posiadam tez najnowsza wersje javy... nie wiem wczym tkwi problem... czemu to sie nie chce załadowac... moze mam cos wylaczone w opcjach internetowych... nie wiem pomocy ! jezeli wie ktos jak mam sobie z tym poradzic piszcie z gory dzieki pozdro :) :D 8)

Odpowiedzi: 5

ok komentator juź chodzi jednak to była wina javy teraz jest juz wszystko ok :D :) dzieki wszytskim za pomoc :)pozdrawiam :)
wrobel88
Dodano
03.10.2004 16:20:58
wrobel88:
moze znasz jakis link z java microsoftu :D :)
Ja nie znam, ale po wpisaniu do forumowej wyszukiwarki "java and ms" znalazlem.
EL NINO
Dodano
03.10.2004 16:20:12
Seeker moze masz racje ja mam jave SUNa... wiec moze to jest to... skad moge pobrac jave microsoftu ??

bo tutaj w download w centrum xp znalazłem tylko
Java Virtual Machine 1.4.2.05 SUNa niestety...

moze znasz jakis link z java microsoftu :D :)
wrobel88
Dodano
03.10.2004 16:09:13
wrobel88:
najnowsza wersje javy...

Z tego co pamiętam Onet wymaga JaVy z Microsoftu, a nie SUN'a – nie napisałes którą masz, IMO problem moźe tkwić w tym właśnie.
Seeker
Dodano
03.10.2004 16:00:58
wrobel88:
najnowsza wersje javy...

Z tego co pamiętam Onet wymaga JaVy z Microsoftu, a nie SUN'a – nie napisałes którą masz, IMO problem moźe tkwić w tym właśnie.
Seeker
Dodano
03.10.2004 16:00:58
wrobel88
Dodano:
03.10.2004 14:50:21
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1