Nieszczęsny Windows Media Player 9
Mam problem z owym programem nieustannie zgłasza mi wewnętrzny błąd aplikacji. Nie wiem co jest grane bo do tej pory wszystko było OK!
Odpowiedzi: 19
fidelio:Adas której wersji winampa uźywasz? :?: Tak na oko to wydaje mi sie ze masz 3–ke, która wlasnie zzera zasoby pamieci. :!: Bo ja mam piatke i przy odtwarzaniu utworu mam prawie o połowe mniejsze zuzycuie. A moj WMP uzywa mniej wiecej tyle co i Twoj.
A na moje oko to pisze 5.03 full
Adas której wersji winampa uźywasz? :?: Tak na oko to wydaje mi sie ze masz 3–ke, która wlasnie zzera zasoby pamieci. :!: Bo ja mam piatke i przy odtwarzaniu utworu mam prawie o połowe mniejsze zuzycuie. A moj WMP uzywa mniej wiecej tyle co i Twoj.
fidelio:No tak, ale nie ma co ukrywac ze WMP jednak jest pamieciozerny. :wink:
To popatrz na te screeny.
Nawet specjalnie odtwarzałem ten sam utwór
No tak, ale nie ma co ukrywac ze WMP jednak jest pamieciozerny. :wink:
fidelio:Ja mam dobry sprzęt i to niewazne kto jaki ma sprzęt.. :wink: Rzuć okiem na zuźycie RAMu przez Media Playera. Ja mma 256 RAM DDR i zźera niemiłosiernie. :!:
Owszem zźera, ale juź sie przy takiej technologii nie zwraca na to uwagi, tak samo jak to ile miejsca na dysku bierze. Poza tym RAM'y moźna odciąźyć Rambooster'em, który jest programem profesjonalnym i nie obciąźa systemu.256 RAM'u w zupełności wystarcza
No wlasnie qrde nie wiem. Pisalem do pomocy technicznej, to kolo mi napisal ze wlasnie klawiatura jest przystosowana pod microsoft (MiNt 2225 http://mint–electronics.com/products/keyboard/). Ale juz sie przyzwyczailem do WMP. :)
Dlaczego winamp nie działa pod klawiature? U mnie działa. :!:
Tutaj sie z Toba zgadzam. Kiedy mialem celerona 1ghz, to nawet internet explorer otwieral dlugo... Teraz jest jednak lepiej i moge sobie pozwolic na WMP!!! Poza tym dziala mi pod klawiaturke, a taki winamp nie :(
Ja mam dobry sprzęt i to niewazne kto jaki ma sprzęt.. :wink: Rzuć okiem na zuźycie RAMu przez Media Playera. Ja mma 256 RAM DDR i zźera niemiłosiernie. :!:
Ad@$:fidelio:A najlepiej to zamien tenm shit na program typu All Player. :idea: WMP zre od groma RAM–u i ciagle sie wiesza, ze juz nie mowiac o niewygodnym interfejsie. :wink:
Tu bym się wadził, bo interfejs jest przejrzysty, a jak ktoś ma dobry sprzęt(a nawet przeciętny) to mediaP działa elegancko. Ostatnio odkryłem źe da się zmienić kolor okna i jest to coś fajnego.
A wiesz ze wizualizacje tez mozesz zmieniac? :)
fidelio:A najlepiej to zamien tenm shit na program typu All Player. :idea: WMP zre od groma RAM–u i ciagle sie wiesza, ze juz nie mowiac o niewygodnym interfejsie. :wink:
Tu bym się wadził, bo interfejs jest przejrzysty, a jak ktoś ma dobry sprzęt(a nawet przeciętny) to mediaP działa elegancko. Ostatnio odkryłem źe da się zmienić kolor okna i jest to coś fajnego.
No to moze sciagnij inna instalke?
A najlepiej to zamien tenm shit na program typu All Player. :idea: WMP zre od groma RAM–u i ciagle sie wiesza, ze juz nie mowiac o niewygodnym interfejsie. :wink:
Tak ma – z konsoli . Z "kopii zapasowej" wybierasz "awaryjny dysk naprawczy", a potem juź wg tego co podaje instalator na ekranie.
Ale moźna teź z konsoli sprobować sfc /scannow, a jezlei to nie da rezultatu to rozpocźąć normalną instalację i po zatwierdzeniu umowy licencyjnej gdy instalator wykryje na dysku istniejącą wersję systemu, wybrać jej naprawę.
Ale moźna teź z konsoli sprobować sfc /scannow, a jezlei to nie da rezultatu to rozpocźąć normalną instalację i po zatwierdzeniu umowy licencyjnej gdy instalator wykryje na dysku istniejącą wersję systemu, wybrać jej naprawę.
To akurat robiłem i nie przyniosło pozytywnego skutku. Obawiam się źe problem tkwi gdzieś głębiej.
Moźe jakiś przypadkowo wycięty plik z rejestru lub "cichy szbieg" maczał w tym palce. Dlaczego napęd nie widzi płyty??? No moźe nie dosłownie bo tak jak pisałem we wcześniejszym poście ikony plików zawarte na płycie są widoczne po jej eksploracji, ale odtworzyć je moźna tylko poprzez WinAmpa gdyź RealPlayer równieź ma jakieś essy. Stosowny komunikat załączony poniźej. Pomocyyyyyyyy!!
Czy WindowsXp ma coś takiego jak "tryb repair" uruchamiany z płyty instalacyjnej???
Moźe jakiś przypadkowo wycięty plik z rejestru lub "cichy szbieg" maczał w tym palce. Dlaczego napęd nie widzi płyty??? No moźe nie dosłownie bo tak jak pisałem we wcześniejszym poście ikony plików zawarte na płycie są widoczne po jej eksploracji, ale odtworzyć je moźna tylko poprzez WinAmpa gdyź RealPlayer równieź ma jakieś essy. Stosowny komunikat załączony poniźej. Pomocyyyyyyyy!!
Czy WindowsXp ma coś takiego jak "tryb repair" uruchamiany z płyty instalacyjnej???
To akurat robiłem i nie przyniosło pozytywnego skutku. Obawiam się źe problem tkwi gdzieś głębiej.
W tym wypadku reinstalacja to ponowna instalacja WMP 9.
Czy reinstalacja wiąźe się z formatowaniem dysku i ponowną instalacją XP??? Mam nadzieję źe nie, bo nie dość źe jest to dość czasochłonne to przy okazji mógłbym utracić wiele cennych danych. Moźe istnieje jakiś inny prostszy sposób aby odkryć w czym tkwi problem. Nadmienię źe dochodzi do tego jeszcze inny objaw–po wrzucniu płyty do napędu dokonuje on atostartu i po chwili milknie, po dokonaniu jej eksploracji widoczne są pliki zamieszczone na niej jednakźe system widzi ją jako 0 MB. POMOCYYYYYYYY!!!!!!
Próbowałeś juź reinstalacji?
Strona 1 / 1