niepotrzebne reklamy ;((((
nie wiem po co jak otwieram kazda strone internetowa to pokazuja sie reklamy i to wyskakuje ich mnostwo, zauwazylam ze to sie dzieje wtedy gdy imesha otwieram tylko ze jak go wykasowalam to tez sie pojawiaja, mam program ad – adware ale to nic nie pomaga, blagam pomozcie...:(
Odpowiedzi: 3
Wersja Eng ma moźliwość blokowania pop–up`ów, ( polska niestety nie ) tylko IMO stasując go moźna zauwaźyć spowolnienie pracy IE.
Plugin przeznaczony jest tylko pod IE, tylko w tym przypadku to raczej się nie sprawdzi, poniewaź za taki stan źeby nie odpowiadają pop–up`y tylko jakiś Adware.
m_natalia :
Przeskanuj softem anty Adware/Spyware/Malware z najnowszymi bazami sygnatur ( info o soft`cie znajdziesz w dziale bezpieczeństwo ).
Gdy to nie pomoźe umieść log z Hijack This to się zobaczy co u Ciebie siedzi.
Plugin przeznaczony jest tylko pod IE, tylko w tym przypadku to raczej się nie sprawdzi, poniewaź za taki stan źeby nie odpowiadają pop–up`y tylko jakiś Adware.
m_natalia :
Przeskanuj softem anty Adware/Spyware/Malware z najnowszymi bazami sygnatur ( info o soft`cie znajdziesz w dziale bezpieczeństwo ).
Gdy to nie pomoźe umieść log z Hijack This to się zobaczy co u Ciebie siedzi.
A ja to bym wywalił Imesha, przeleciał system SpyBotem i Ad Aware.
Google Toolbar–zainstaluj ma w sobie między innymi funkcję blokowania reklam.Na przyszłość nie pisz tego samego postu dwa razy.
Strona 1 / 1