niepotrzebne procesy IEXPLORE.EXE ???
(skoro nikt nieporuszył tematu w poprzednim moim poście na temat problemów z gg.exe to dodaje osobny post...)
Niewiem czy tak powinno byc ??? w procesach w menadzeze zadan mam 2 procesy IEXPLORE.EXE uzytkownika których wcześcniej niebyło, nieda sie ich wyłączyć bo znów sie właczają ,a sa nieustannie przy właczonym IE i wyłaczonym, a kiedy włączam IE to pojawiaja się następne
niedawno sie pojawiły te procesy
(od czasu pojawienia sie problemów z urochomieniem gg.exe (chyba) która mimo zmiany wersji i reinastalacji niedziałała (brak wcześniejszych problemów z gg.exe))
Niewiem czy tak powinno byc ??? w procesach w menadzeze zadan mam 2 procesy IEXPLORE.EXE uzytkownika których wcześcniej niebyło, nieda sie ich wyłączyć bo znów sie właczają ,a sa nieustannie przy właczonym IE i wyłaczonym, a kiedy włączam IE to pojawiaja się następne
niedawno sie pojawiły te procesy
(od czasu pojawienia sie problemów z urochomieniem gg.exe (chyba) która mimo zmiany wersji i reinastalacji niedziałała (brak wcześniejszych problemów z gg.exe))
Odpowiedzi: 1
Sprawdź dysk jakimś antyvirem. Miałem ostatnio na dysku C: pliczek iexplorer.exe który uruchamiał się przy starcie windy. Po aktualizacji antyvira okazało się źe jest to wirus.
pozdrawiam
pozdrawiam
Strona 1 / 1