Niemoge poaczyć sie z FTP
Witajcie mam xp od tygodnia i niemoge połaczyc se z serwerem na którym ma swoja www:( w win 98 mogłem wjsc przez www lub progam Cute ftp ,a w xp wyskakuje mi bład ze zły uźytownik limit czasu minoł i wogule!!prosze o pomoc!!
łacze sie rzez sdi!!ale niewiem czy to jest potrzebne!!moze ma włączona blokade czy cos w t rodzaju??
łacze sie rzez sdi!!ale niewiem czy to jest potrzebne!!moze ma włączona blokade czy cos w t rodzaju??
Odpowiedzi: 2
Taka drobnostka, ale czasem o tym się zapomina, a program ma inne defaultowe ustawienia. Sprawdź, czy łaczysz się jako passive
Witam
ja miałem podobny problem z ftp ale w opcjach ie własciwosci zobacz czy jest zaznaczona opcja,,włoncz widok folderów ftp,,albo w zobacz w modem opcje czy
masz włonczona zapore połonczenia internet,to odchacz ją i mozna wchodzic na ftp,ja tak mam
pozdrawiam,,,,,,,
ja miałem podobny problem z ftp ale w opcjach ie własciwosci zobacz czy jest zaznaczona opcja,,włoncz widok folderów ftp,,albo w zobacz w modem opcje czy
masz włonczona zapore połonczenia internet,to odchacz ją i mozna wchodzic na ftp,ja tak mam
pozdrawiam,,,,,,,
Strona 1 / 1