Niemoge ogladac filmów
Witam
Mam windows XP i mam problem,niemoge właczyc filmu z textem mam bestplayera 1,0 instalowalem tez CinemaPlayer 15 beta 7 :( :( :(
Mam windows XP i mam problem,niemoge właczyc filmu z textem mam bestplayera 1,0 instalowalem tez CinemaPlayer 15 beta 7 :( :( :(
Odpowiedzi: 5
fdshow – nie nadaje sie wogóle
no na taki text to ja się zawsze oburze :twisted:
osobiście jestem wielkim zapalonym zwolennikiem ffdshow ... najpierw poczytaj co to i jak to jesc a potem wyjezdzaj do czego ten filtr sie nadaje a do czego nie
regardz
zs21906 Dzieki za rade dziala wszystko OK na dwóch kodekach
SLD CODEC PATCH
DivX Total Pack
ffdshow – nie nadaje sie wogóle i Kristal Studio Codec
SLD CODEC PATCH
DivX Total Pack
ffdshow – nie nadaje sie wogóle i Kristal Studio Codec
Niestety na AllPlayer i Koala Player 2.6 to samo jest :( :( :( ,kodeki ffdshow xvid mam,oprócz tego mam kodeki takie jak:
DivX ;–)Audio
DivX Total Pack
Kristal Studio Codecs Pack V4.3.3
SLD CODEC PATCH
Podkreslam ze wszystkie filmy mi odbieraja na tych kodekach co mam,tylko jak chcem właczyc film z textem to mi nie działa a bez textu jest OK
DivX ;–)Audio
DivX Total Pack
Kristal Studio Codecs Pack V4.3.3
SLD CODEC PATCH
Podkreslam ze wszystkie filmy mi odbieraja na tych kodekach co mam,tylko jak chcem właczyc film z textem to mi nie działa a bez textu jest OK
Witam. Proponuje ściągnięcie Allplayera i zainstalowanie kodeka lub jak kto woli filtra ffdshow a dodatkowo kodeka xvid. U mnie ta kombinacja chodzi miodzio :)
Ściągnij AllPlayera lub demo Koala Player 2.6 ;–) Napisy ściągniesz z tej strony : http://napisy.org Poza tym znajdź odpowiednie kodeki. Polecam cały pack Kodeków Nimo Codec Pack ;) Pozdrawiam :)
Strona 1 / 1