Niektóre Storny WWW sie nie ottwierają ;(
:oops: .. no więc sprawa jest taka:
Od jakiegoś miesiaca (mało istotna inf.) mam problem z otwieraniem stron WWW, a dokładniej takie storny jak www.chip.pl, www.opera.com i www.microsoft.com (wysyła sygnał ale nic nie odbiera). Reszta stron otwierała sie raczej bez zaźutu jednak od dzisiaj otwiera sie tylko co 2–3 :roll: Uźywam wspaniałej Opery i xhujowego m$–IE.
Zainstalowałem nową Jave, sprawdzięłm na 3 wersjach Opery, zainstalowałem do tego SP2 i problem pozostaje.
W Pomocy Windy znalazlem taka opcje jak Diagnozowanie czy jakoś tak :evil: .. no i :
– Karty sieciowe
[00393219] WAN Miniport (IP)
NIEPOWODZENIE
Caption = [00393219] WAN Miniport (IP)
DatabasePath = %SystemRoot%System32driversetc
+ DNSServerSearchOrder (NIEPOWODZENIE)
DomainDNSRegistrationEnabled = FAŁSZ
FullDNSRegistrationEnabled = FAŁSZ
GatewayCostMetric = 1
Index = 393219
WINSEnableLMHostsLookup = PRAWDA
– Serwery DNS
NIEPOWODZENIE
..Nie wiem czy wiele wam to mówi..ale cos z tym DNS jest chyba nie tak. Proszę o opomoc..bo ku*w* nie wem co roic. Torrent(click–plick) tez sie nie otwiera.. :oops:
Od jakiegoś miesiaca (mało istotna inf.) mam problem z otwieraniem stron WWW, a dokładniej takie storny jak www.chip.pl, www.opera.com i www.microsoft.com (wysyła sygnał ale nic nie odbiera). Reszta stron otwierała sie raczej bez zaźutu jednak od dzisiaj otwiera sie tylko co 2–3 :roll: Uźywam wspaniałej Opery i xhujowego m$–IE.
Zainstalowałem nową Jave, sprawdzięłm na 3 wersjach Opery, zainstalowałem do tego SP2 i problem pozostaje.
W Pomocy Windy znalazlem taka opcje jak Diagnozowanie czy jakoś tak :evil: .. no i :
– Karty sieciowe
NIEPOWODZENIE
Caption = [00393219] WAN Miniport (IP)
DatabasePath = %SystemRoot%System32driversetc
DomainDNSRegistrationEnabled = FAŁSZ
FullDNSRegistrationEnabled = FAŁSZ
GatewayCostMetric = 1
Index = 393219
WINSEnableLMHostsLookup = PRAWDA
– Serwery DNS
NIEPOWODZENIE
..Nie wiem czy wiele wam to mówi..ale cos z tym DNS jest chyba nie tak. Proszę o opomoc..bo ku*w* nie wem co roic. Torrent(click–plick) tez sie nie otwiera.. :oops:
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0