Nieinstalujące się sterowniki do mp3

Witam!
Otóź jak łatwo się domyślić zarejestrowałem się tutaj, bo mam problem.

Jak w temacie – Kupiłem sobie dzisiaj odtwarzacz mp3 "Easytouch Cave" i nie mogę sprawić, by sterowniki się zainstalowały. Jak wiadomo XP nie wymaga specjalnych sterów do Pendrive'ów, czy odtwarzaczy mp3, gdyź widzi je jako dodatkowy dysk. Niestety, w momencie, gdy ja podłączam mojego mp3 do komputera widze dymek, źe znaleziono "" i po kilku chwilach wyskakuje okienko "Kreatora znajdowania nowego sprzętu" który przeprowadza wyszukiwania dla "masowe urządzenie magazynujące USB". Do tego momentu jest wszystko dobrze. Po paru sekundach ten ekran kreatora zaczyna migać naprzemian z następnym oknem, gdzie moge wybrać, czy chce zainstalować oprogramowanie automatycznie (zalecane), czy teź z listy, czy określonej lokalizacji (zaawansowane). Okno to wyświetla się mniej–więcej 2–4 razy w ciągu sekundy na ułamek sekundy. Rownocześnie napęd dyskietek wydaje odgłosy w tym samym rytmie, co mignięcia (poszukiwanie dyskietki). Od razu mówie, źe włoźenie jakiejkolwiek dyskietki nic nie zmienia. Czasem zamiast "masowego urządzenia" wyświetla się po prostu , ale to i tak nic nie zmienia. Dodam, źe w święta brat cioteczny dostał mp3 playera i miał u mnie ten sam problem – u niego jego TEAC działa poprawnie.

wie ktoś moźe co z tym felerem zrobić?

Odpowiedzi: 1

Nie wiem, czy masz zainstalowany SP2. Jesli nie masz, to zainstaluj.
aachi
Dodano
29.12.2005 03:21:59
Mibars
Dodano:
28.12.2005 22:48:36
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1