Niedziałające Shadow Copy (poprzednie wersje) w Vista Ultimate x86
Witam
Nie wiem czemu nie działa mi tworzenie poprzednich wersji plików i folderów (Shadow Copy). Mimo, że włączone jest tworzenie kopii dla partycji systemowej to żadne kopie nie są widoczne we właściwościach plików. W logach systemowych znalazłem błędy w dziale aplikacje: "Błąd Usługi kopiowania woluminów w tle: nieoczekiwany błąd podczas szukania interfejsu IVssWriterCallback. hr = 0x80070005. To jest często spowodowane przez niepoprawne ustawienia zabezpieczeń w procesie zapisującym lub żądającym." oraz wpisy informacyjne "Usługa VSS jest zamykana z powodu przekroczenia limitu czasu bezczynności." Natomiast w kategorii system mam wpisy informacyjne: "Najstarsza kopia w tle woluminu C: została usunięta w celu zachowania miejsca na dysku na potrzeby kopii w tle woluminu C: poniżej limitu zdefiniowanego przez użytkownika." oraz błędy "Wykonywanie kopii w tle woluminu C: zostało przerwane, ponieważ nie można powiększyć magazynu kopii w tle z powodu limitu wprowadzonego przez użytkownika."
Żadnego limitu miejsca na kopie nie ustalałem i nawet nie wiem gdzie mógłbym go zmienić. Umie mi ktoś mi pomóc jak to wszystko ponaprawiać?
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0