NIEDZIALA NEOSTRADA W XP
NO WIEC TAK WCZORAJ PRZEINSTALOWALAM KOMPA NA XP I PROBOWALAM ZAINSTALOWAC NESOTRADE ZGODNIE Z INSTRUKCJA... CHODZI O TO ZE W PANELU STEROWANIA I TAM WYBRAC NOWE POLACZENIE ITD W MOIM PRZYPADKU TO TEZ NIE DZIALA! JAK KTOS ZNA INNY SPOSOB TO PROSZE NIECH MI POMORZE! Z GORY DZIEKUJE!
Odpowiedzi: 8
Ja zainstalowalem ten niebieski program, potem go usunalem a polaczenie mi zostalo ^^
Ja zainstalowalem ten niebieski program, potem go usunalem a polaczenie mi zostalo ^^
Hej.... Ja teź miałem problem z Neostradą, jednak po formacie problemy się skończyły... mimo wszystko jest numer 0800102102 oni poto tam są źeby pomagać..Mi nawet pomogli (sam się dziwiłem źe im sie udało).... Nara...
www.neostrada.info tam masz pelne info :)
Czy jesteś pewny, źe Twój modem "widzi" połączenie telefoniczne?. Bo jak nie, to nie ma co się obraźać na Windowsa, tylko dowiedzieć się w TP SA, czy masz juź odpowiednio przygotowane łącze. Jeśli to jest to o czym piszę źyczę powodzenia, bo na pewno Ci się przyda. /Ma się świecić lewa zielona dioda/.
Pozdro.
Pozdro.
sztachi:Mam do ciebie jeszcze jedno pytanie chcialabym ci pokazac obrazek jak wyglada zainstalowanie neostrady po tym sposobie co mi podales... Mozesz wejsc na gg... moj nr gg 5704487
a ty pisz na drugi raz w tytule " nie działa MI neostrada w XP" – bo to raczej wygląda tylko na twój problem a nie XP
Mam do ciebie jeszcze jedno pytanie chcialabym ci pokazac obrazek jak wyglada zainstalowanie neostrady po tym sposobie co mi podales... Mozesz wejsc na gg... moj nr gg 5704487
Po 1 to nie KRZYCZ bo i po co
Po 2 probowałes tak :
Po 2 probowałes tak :
1. Start;
2. Połącz z {Panel Sterowania};
3. Pokaź wszystkie połączenia {Połączenia sieciowe i internetowe; Połączenia sieciowe};
4 Utwórz nowe połączenie { w menu folderu z lewej strony};
5 Połącz z internetem;
6 Konfiguruj Moje Połączenie Ręcznie;
7 Połącz uźywając modemu telefonicznego;
8 Wpisz nazwę np: "neostrada";
9 Następnie numer telefonu { w moim przypadku była to poprostu gwiazdka "*" i najprawdopodobniej jest to ogólny numer dostępowy;
10. Teraz "Nazwa Uźytkownika@neostrada.pl" poniźej hasło {Nazwa i hasło wygenerowane oczywiście przy rejestracji}
Strona 1 / 1