niechciane strony :/
Witam !
Mam pewien problem, chodzi o to ze gdy uruchamiam swoją neostradę to pojawiasie strona startowa i "niechciane"strony typu :www.eurolotto.com i
i jakas amerykanska strona typu "szukasz przyjaciela?". Uźywam antywirusa "Panda Antiwirus Platinum 7". Nawet format dysku nie pomaga.
Problem z tymi stronami powtarza sie srednio co 30 min uzytkowania neostrady. Moźe trzeba zrobic cos z rejestrem, ale ja tego niestety nie umiem zrobic. Z góry dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
Koko :D
Mam pewien problem, chodzi o to ze gdy uruchamiam swoją neostradę to pojawiasie strona startowa i "niechciane"strony typu :www.eurolotto.com i
i jakas amerykanska strona typu "szukasz przyjaciela?". Uźywam antywirusa "Panda Antiwirus Platinum 7". Nawet format dysku nie pomaga.
Problem z tymi stronami powtarza sie srednio co 30 min uzytkowania neostrady. Moźe trzeba zrobic cos z rejestrem, ale ja tego niestety nie umiem zrobic. Z góry dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
Koko :D
Odpowiedzi: 4
wszystko dziala, usunąłem logi i jest ok. (poprzednim razem nie zauwazylem jednego loga zaznaczonego czerwonym kolorem)
Dziękuje za pomoc, i przepraszam za klopot :)
Pozdrawiam
Koko
Dziękuje za pomoc, i przepraszam za klopot :)
Pozdrawiam
Koko
Coś mi się zdaje ,źe jednak nie korzystałeś z tego http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=37513 jak coś wklej loga
format dysku nie pomaga ? coś kręcisz;którego dysku format ?
skanowałeś Ad–aware po update ?
format dysku nie pomaga ? coś kręcisz;którego dysku format ?
skanowałeś Ad–aware po update ?
niestety i to nie pomaga :( czy ktos wie jak to usunąć ??
Proponuje przeskanować kaspersky online i Ad–aware. Sprawdzić log z Hijack według wskazówek z FAQ z działu Bezpieczeństwo
Strona 1 / 1