niechciana strona
jako stronę startową ustawiłem onet.pl ale gdy włączam internet z powrotem pokazuje się strona inna
w dodatku nie pisze na pasku źe to jest strona www. tylko źe c:searchpage.html i ta strona bez przerwy po włączeniu internetu samoczynnie ustawia się jako strona startowa na dodatek mimo usunięcia bez przerwy sama się utwarza na dysku c:searchpage.
Czy mógłby ktoś napuisać co sie dzieje i jak to naprawic
w dodatku nie pisze na pasku źe to jest strona www. tylko źe c:searchpage.html i ta strona bez przerwy po włączeniu internetu samoczynnie ustawia się jako strona startowa na dodatek mimo usunięcia bez przerwy sama się utwarza na dysku c:searchpage.
Czy mógłby ktoś napuisać co sie dzieje i jak to naprawic
Odpowiedzi: 1
Prawdopodobnie sciagniles wira, moze lepiej bedzie brzmialo jak powiem , ze jakiegos robaczka. To normalne jak chodzi sie po free sex stronach , lub stronach hakerskich. Koniecznie musisz zainstalowac sobie program antywirusowy. Mozna tez przeskanowac kompa programem on line np. mks_vir. Jednak , jak wiem to z doswiadczen , nie obejdzie sie bez usuwania pewnych rzeczy recznie. Ja jednak poszedlem dalej i na nowo zainstalowalem windowsa. Oczywiscie wczesniej smigalem po sieci bez zadnego programu antywirisowego. Ostatnio mam u siebie zainstalowany ( ogolenie chyba nowy ) program Avast , darmowy i b. dobry , Osobiscie sobie go chwale. Doskonale chroni kompa podczas smigania po sieci , ale jest tez rewelacyjny kiedy odbierasz poczte przy pomocy outlooka. Nawet nie musisz otwierac poczty , samo odebranie poczty w wirusem jest natychmist sygnalizowane i mozesz zaraz taka poczte zneutralizowac. Wazne jest tez to , ze sam program nie oslabia , nie spowalnia prace kompa tak jak jest to np. przy zainstalowaniu programu mks_vir. Program tez jest dostepny w polskiej wersji jezykowej.Program do sciagniecia ze strony producenta : http://www.avast.com , lub z roznych stron z programami. Na tych tez stronach mozna poczytac o samym programie.
Oj, chyba sie rozpisalem.
Pozdrawiam :wink:
Oj, chyba sie rozpisalem.
Pozdrawiam :wink:
Strona 1 / 1