Niebieski panel boczny na pulpicie?

Panel pojawil mi sie na lewej stronie pulpitu zupelnie z nikad. Zajmuje ok 15% ekranu. Wyglada jak normalny panel "popularnych zadan", tyle ze jest ustawiony na pulpicie a nie w folderach. To ze sie pojawil to ok... tyle ze nie moge go przesunac ani sie go pozbyc.... grzebalem wszedzie.... Probawalem juz: "Mój
komputer">>Właściwości>>Zaawansowane>>Wydajność>>Niestandardowe>>"Uźyj
popularnych zadań w folderach", ustawien domyslnych oraz kilku innych pomyslow. I nic.

Co wiecej, nie moge dodawac na pulpit zadnych ikon, ani tez przesuwac tych bedacych juz na pulpicie.

Moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi. Bede wdzieczny za wszelkie podpowiedzi bo mimo ze problem drobny to jednak mocno upierdliwy ;) ehh... nawet nie chce mi sie myslec o ponownej instalce systemu przez taka blachostke...

Odpowiedzi: 3

Wszystkie ustawienia byly odznaczone. Jednka po wylaczeniu w tamtym miejscu Active Desktop, pulpit powrocil do normy :).

Wielkie dzieki za pomoc. Nigdy nie slysalem o tym gpedit...
pms
Dodano
04.12.2004 20:12:19
Zerknij czy w gpedit.msc w panelu Active Desktop nie masz powlaczanych ktorys z restrykcji
Bobi
Dodano
03.12.2004 19:09:04
Zerknij czy w gpedit.msc w panelu Active Desktop nie masz powlaczanych ktorys z restrykcji
Bobi
Dodano
03.12.2004 19:09:04
pms
Dodano:
03.12.2004 18:53:58
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1