niebieski ekran:(
pomóźcie mi,bo nie wiem co sie dzieje z moim kompem.Nie jest najlepszy,ale kiedys nie mialem takiego problemu.Nie moge grac nawet w najskromniejsze gierki,bo wysakuje mi po jakims czasie gry niebieski ekran z jakimis cyferkami i napisami i komp sie resetuje.System przeinstalowywalem wiele razy i dalej to samo.Kiedys tak nie mialem.Co sie dzieje???wie ktos jak to naprawic??????
z góry wielkie dzięki:)
z góry wielkie dzięki:)
Odpowiedzi: 3
Seeker – moźe nie wydac zabawa ptaszkiem – skoro BSOD się pojawia to mozna "polować" pauzą, ale refleks i szczęście mieć trzeba.
lihu – testowany był RAM, dysk , sprawdzane napięcia i temperatury, odkurzone wnętrze, karty i gniazda?
Warto byś podał konfigurację komputera.
lihu – testowany był RAM, dysk , sprawdzane napięcia i temperatury, odkurzone wnętrze, karty i gniazda?
Warto byś podał konfigurację komputera.
lihu:nie moge podac tych cyferek,bo niebieski ekran wyskakuje i momentalnie po sekundzie robi sie reset kompa:( nie wiem co mam robic???:(
Przeczytać co podał SDM – wszystko masz podane , po co przepisywać.
A jak dalej nie wiesz co robić, to zostaje serwis – na odległość ptaszka z "automatycznie uruchom ponownie" Ci nikt nie zdejmie.
nie moge podac tych cyferek,bo niebieski ekran wyskakuje i momentalnie po sekundzie robi sie reset kompa:( nie wiem co mam robic???:(
Strona 1 / 1