Niebieski ekran z błedem
Siema juz kilka razy wyskakuje mi niebieski ekran i pisze mi jakis bład Driver JRQL czy cos takiego pisZe tam teź źe jesli widze pierwszy raz to ponownie urucomic kompa itakie tam a ja józ 4 chyba raz:))))
Odpowiedzi: 9
jest jpeg i ni c biore wyslij załącznik i nic tylko tekst
lukas_lbn:ale niewysyła
Zapisz jako jpg a nie bmp
lukas_lbn:ale niewysyła
Zapisz jako jpg a nie bmp
ale niewysyła
lukas_lbn:jak dodać obrazek
Wyslij jako zalacznik do postu
teraz mi sie cos innego pojawiło a przed tym włączył mi sie ekran niebieski i pisało źeby sprawdzić pamięć biosu i skonsultowac się z dostawcą biosu czy cos takiego jak dodać obrazek
To jeden z plików związanych z przywracaniem systemu.
moźe wystarczy – z poziomu windowsa i wiersza polecenie uźycie sfc /scannow, a jezlei nie to poprzez expand z konsoli wyodrębnienie tego pliku z płyty instalacyjnej do katalogu, w którym się ma znaleźć – składnia polecenia po /? lub w pomocy systemowej .
moźe wystarczy – z poziomu windowsa i wiersza polecenie uźycie sfc /scannow, a jezlei nie to poprzez expand z konsoli wyodrębnienie tego pliku z płyty instalacyjnej do katalogu, w którym się ma znaleźć – składnia polecenia po /? lub w pomocy systemowej .
na dole pisze źe to jest plik sr.sys w windows32driver sie znajduje
Spisz bład, jego numer, ew. plik, który system podaje jako niepoprawnie działający i z tymi danymi rozejrzyj się po forumowej wyszukiwarce lub w googlach – w obu wypadkach znajdziesz informacje pozwalające rozpocząc usuwanie problemu.
Strona 1 / 1