Niebieska gra

Chwilę po wczytaniu zapisanego stanu gry w GTA SA z monitora znikają wszystkie tekstury (z wyjątkiem nieba) i światło "dzienne". Co widać na poniźszych obrazkach.
Podejrzewam, źe winę za to ponosi za słaby zasilacz(Codegen 300W) nie wyrabiający po zmianie karty graficznej z GeForceFX 5200 na 6800@6800GT.
Proszę o radę.

Odpowiedzi: 3

jureks:
Chwilę po wczytaniu zapisanego stanu gry w GTA SA z monitora znikają wszystkie tekstury (z wyjątkiem nieba) i światło "dzienne". Co widać na poniźszych obrazkach.
Podejrzewam, źe winę za to ponosi za słaby zasilacz(Codegen 300W) nie wyrabiający po zmianie karty graficznej z GeForceFX 5200 na 6800@6800GT.
Proszę o radę.

czy widzicie ze gra która ma najwieej błędów to gta ?? czys by im się nei chiało dopracowa jej do konca są pzeruzne błey tu taj kolega podaje obraz niebieski mój kumple miał biuałych ludzi i białe samochodzy ja miałęm czarne fale , czarna droga, ale to mzoe byc tez spowodowane błędami graficznymi. Co do tematu polecam zazilacz 400w mercury
Lenko
Dodano
14.09.2005 23:25:54
Juź coś było na ten temat.
wychodzisz do menu gry, naciskasz alt+tab, ponownie naciskasz kombinację tych klawiszy, naciskasz na "Resume". Problem mija.

P.S. Wina sterowników i błędy w grze GTA SA, która źle działa na niektórych "sterach".
Mrówek
Dodano
14.09.2005 01:28:44
Wina, no coz moze lezec po stronie sterownikow, sproboj z najnowsza wersja, zasilka mozliwe ze za slaba, ja mialem u siebie kiedys kompa podobnego do mojego jesli chodzi o konfiguracje i zasilacz tez byl taki jak u Ciebie, po wlozeniu GF6800 kom juz nie byl nawet w stanie wstac na tej zasilce. Jest jeszcze inna mozliwosc sproboj wylaczyc opcje w biosie Fast Writes. Jezeli karta krecona to ustaw na domyslne wartosci.
mettal
Dodano
13.09.2005 23:35:18
jureks
Dodano:
13.09.2005 21:38:37
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1