Nie zamyka systemu.......
Witam.
Mam problem z zamykaniem systemu.A właściwie on sie wcale nie zamyka.Kiedy mu wcisne uruchom ponownie lub zamknij system ,nie reaguje.Pozostaje mi tylko reset lub wyłączyć z sieci.Czasami po próbie zamknięcia wychodzi :Trwa zakańczanie DEVLDR32.EXE a i tak nie moźe skończyć.A po za tym zrobił sie strasznie wolny, nawet na otwarcie okna musze czekać pare sekund.Co to moźe być?Prosze o pomoc bo naprawde mnie szlag trafia.
Dzięki i pozdrowionka.
Mam problem z zamykaniem systemu.A właściwie on sie wcale nie zamyka.Kiedy mu wcisne uruchom ponownie lub zamknij system ,nie reaguje.Pozostaje mi tylko reset lub wyłączyć z sieci.Czasami po próbie zamknięcia wychodzi :Trwa zakańczanie DEVLDR32.EXE a i tak nie moźe skończyć.A po za tym zrobił sie strasznie wolny, nawet na otwarcie okna musze czekać pare sekund.Co to moźe być?Prosze o pomoc bo naprawde mnie szlag trafia.
Dzięki i pozdrowionka.
Odpowiedzi: 3
Faktycznie.To była wina sterowników od sound blastera.Przeinstalowałem je i jest OK.
Dzieki za pomoc.
Dzieki za pomoc.
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;315327
ps.daj Swojego emaila to przesle Ci coś jeszcze na ten temat.
ps.daj Swojego emaila to przesle Ci coś jeszcze na ten temat.
devldr32.exe odpowiada za sterowniki, więc moźe masz jakieś sterowniki nieodpowiednie.
Strona 1 / 1