nie wyłącza mi się komp pod XP
ludzie nie wyłącza mi się komp pod XP
Odpowiedzi: 10
nie na wszystkie pytania da sie odpowiedziec jednoznacznie , piszecie ze macie problem z wylaczeniem komputera moze napiszcie co macie pod maska bo najczesciej tam tkwi problem , kazdy odpowiada najlepiej jak potrafi jeli wam sie te odpowiedzi nie podobaja to zmiencie forum ludzie z tych tutaj odpowiedzi mozna cos jednak wywnioskowac i pokombinowac , zacznijcie myslec sami i nie zwalajcie winy na innych za wasza glupote
ale to juz bylo i nie wruci wiecej pare lat przybylo...........i tak dalej:)
Mam dokładnie taki sam problem jak Piter (restart zamiast wyłączenia).
Moźe zamiast pisać "to juź było" i"spróbujcie nowe sterowniki" ktoś wreszcie sensownie nam to wyjaśni.
pozdrawiam i z góry dziękuję.
Moźe zamiast pisać "to juź było" i"spróbujcie nowe sterowniki" ktoś wreszcie sensownie nam to wyjaśni.
pozdrawiam i z góry dziękuję.
mozecie sprobowac z najnowszymi sterownikami do chipsetu plyty glownej , w niektorych przypadkach pomagala mie reinstalacja systemu ostatnio cwiczylem tez ustawienia biosu i jego nowsza wersje
pozdrawiam
pozdrawiam
Do tych co piszą " to juź było ... " itp.
Czy nie uwaźacie, źe ci co się pytają przeczytali juź to co było na forum i jest to niewystarczające?
W zasadzie cały czas pada jedna podpowiedź – włączenie APM, ale to nie zawsze działa. U mnie np. powoduje wyłączenie dysków, czarny ekran po czym po chwili restart komputera.
Czy nie uwaźacie, źe ci co się pytają przeczytali juź to co było na forum i jest to niewystarczające?
W zasadzie cały czas pada jedna podpowiedź – włączenie APM, ale to nie zawsze działa. U mnie np. powoduje wyłączenie dysków, czarny ekran po czym po chwili restart komputera.
to proste w zakladce zarzadzanie energia w pnelu zarzadzania nalezy zaznaczycz wlacz APM i problem z glowy
Nie jestescie jedyni, juz myslalem ze muse zmienic obudowe , naprawic prycisk lub cos zle zainstalowalem!
Macie jakies pomysly na to aby komp sie wylacza
Macie jakies pomysly na to aby komp sie wylacza
Ja mam ten sam problem, ale mozna wlaczyc hibernacje
było to juź ćwiczone na forum. Czytajcie............uwaźnie :–)
No ja mam ten sam problem co ty bedzie trzeba poczekac
Strona 1 / 1