Nie własciwy WOLUMIN :(( ???

Witam, mam taki problem: dajmy na to zaczełem instalowac "GTA: Vice City" wszystko miodzio włacza sie autostart juz mi sie zaczeło instalowac... włoźyłem CD2 i juz pod koniec instalacji gdy doszlo do konca powinno sie pokazac czy uruchomic komputer ponownie, lecz u mnie tego nie ma a zamiast tego wyskuje błąd, ze w stacji E: znajduje sie nie właściwy WOLUMIN i pisze zeby włoźyć cd'ka "Vice_Cd1" jednak ten cd o tej nazwie jest w CD–romie. Nie wiem jak sobie z tym poradzic z góry THNX za pomoc :(

Odpowiedzi: 12

Czasami od razu po instalacji instalator stara się uruchomić grę, a skoro crack jeszcze nieprzegrany to wyskoczy własnie takie okienko.

Kiedyś miałem do czynienia z bardzo wrednym instalatorem, który właśnie po zainstalowaniu starał się uruchomić grę i jak to sie nie udało od razu się ta gra odinstalowywała. Po prostu w tarkcie instalacji po tym jak skopiował się oryginalny exec trzeba było od razu szybko go podmienić :D Dobrze, źe w tym wypadku – inaczej niź w innych exec ten kopiował się jeszzce z pierwszej płyty, więc miało się mnóstwo czasu np. podczas procesu zmieniania płyt...

POZDRAWIAM, Pawek.
Pawek
Dodano
03.02.2004 12:23:18
Zgadza się, to się zdarza takźe przy innych grach. Tak jakby po zakończeniu instalacji potrzebne były jakieś pliki z CD1 (lub z innej), np. źeby wyświetlić Readme lub jakieś menu startowe płyty, mimo, źe wcześniej juź je czytał (mając pierwszą płytkę). Czyźby opróźniał TEMP'a w czasie instalacji czy co?
mars28
Dodano
03.02.2004 11:40:04
To nie wina Vice City ani napedu. To jest jakis blad w WinXP. Gdy wlozy sie CD1, zacznie instalowac, nastepnie wlozy CD2, CD3 itp. to moze wyskoczyc blad ze W stacji znajduje sie niewlasciwy wolumin. Wloz wolumin "CD1" do stacji X:. Po prostu zignorujcie to, gra bedzie sie dalej instalowac. Ale to jest denerwujace, na pewno da sie to jakos wylaczyc, tylko jak ?
Tengu
Dodano
03.02.2004 09:45:22
wiedom:
dudek81:
Nie filozuj.
Tak jak ty mi napisałeś w temacie KaZaA.

:oops: :shock:
Przepraszam ale nie doczytałem dokładnie i myślałem źe juź po instalacji nie chce działać.

Mi teź się to czasem zdarza. :)
Tomekk
Dodano
28.07.2003 22:10:48
dudek81:
Nie filozuj.

:oops: :shock:
Przepraszam ale nie doczytałem dokładnie i myślałem źe juź po instalacji nie chce działać.
wiedom
Dodano
28.07.2003 21:09:13
niee naped mam spoko bo wszystko dziala powiedzialem za ogulnie niedzialaja mi nie ktore gry typu vice city enter the matrix no a reszta to juz spoko
low
Dodano
28.07.2003 20:05:24
Jeśli z kaźdą grą, to musi być coś z napędem.Jeśli jest na gwarancji, to najlepiej udać się do serwisu i powiedzieć co jest.Sprawdzą moźe coś wymienią.
theboss78
Dodano
28.07.2003 19:54:43
witam więc tak gra jest spoko bo grałem w nią na 98 milion razy :) tylko pod XP cos mi tak szfankuje :/ a cracka mam ale do instalacji po co mi crack..., a tak po za tym takie cos sie dzieje z kazda gra :/
low
Dodano
28.07.2003 19:42:15
wiedom:
A czy jest to gra oryginalna? Jeśli nie, to moźe crack jest potrzebny.

Przy instalacji CRACK ??
Do instalacji nie potrzeba cracka.
Nie filozuj.

Pozdrowienia.
Tomekk
Dodano
28.07.2003 15:43:29
To troche dziwne bo u mnie nie chciał źeby go(komputer) zrestartowac.Moźe po prostu masz kopie zjechaną.Z tego co pamietam to byl taki komunikat, źe w stacji znajduje się niewłasciwy wolum ale wtedy gdy był CD2 a chciał CD1.Troche namotałem.
theboss78
Dodano
28.07.2003 14:24:41
A czy jest to gra oryginalna? Jeśli nie, to moźe crack jest potrzebny.
wiedom
Dodano
28.07.2003 14:16:30
Przy instalacji odznacz RADIOSTACJE,
wtedy przy instalacji nie będzie cie prosił o CD_2.
Będzie ci ona potrzebna tylko do odpalenia gry.
Tomekk
Dodano
28.07.2003 13:38:01
low
Dodano:
28.07.2003 13:15:50
Komentarzy:
12
Strona 1 / 1