Nie własciwy WOLUMIN :(( ???
Witam, mam taki problem: dajmy na to zaczełem instalowac "GTA: Vice City" wszystko miodzio włacza sie autostart juz mi sie zaczeło instalowac... włoźyłem CD2 i juz pod koniec instalacji gdy doszlo do konca powinno sie pokazac czy uruchomic komputer ponownie, lecz u mnie tego nie ma a zamiast tego wyskuje błąd, ze w stacji E: znajduje sie nie właściwy WOLUMIN i pisze zeby włoźyć cd'ka "Vice_Cd1" jednak ten cd o tej nazwie jest w CD–romie. Nie wiem jak sobie z tym poradzic z góry THNX za pomoc :(
Odpowiedzi: 12
Czasami od razu po instalacji instalator stara się uruchomić grę, a skoro crack jeszcze nieprzegrany to wyskoczy własnie takie okienko.
Kiedyś miałem do czynienia z bardzo wrednym instalatorem, który właśnie po zainstalowaniu starał się uruchomić grę i jak to sie nie udało od razu się ta gra odinstalowywała. Po prostu w tarkcie instalacji po tym jak skopiował się oryginalny exec trzeba było od razu szybko go podmienić :D Dobrze, źe w tym wypadku – inaczej niź w innych exec ten kopiował się jeszzce z pierwszej płyty, więc miało się mnóstwo czasu np. podczas procesu zmieniania płyt...
POZDRAWIAM, Pawek.
Kiedyś miałem do czynienia z bardzo wrednym instalatorem, który właśnie po zainstalowaniu starał się uruchomić grę i jak to sie nie udało od razu się ta gra odinstalowywała. Po prostu w tarkcie instalacji po tym jak skopiował się oryginalny exec trzeba było od razu szybko go podmienić :D Dobrze, źe w tym wypadku – inaczej niź w innych exec ten kopiował się jeszzce z pierwszej płyty, więc miało się mnóstwo czasu np. podczas procesu zmieniania płyt...
POZDRAWIAM, Pawek.
Zgadza się, to się zdarza takźe przy innych grach. Tak jakby po zakończeniu instalacji potrzebne były jakieś pliki z CD1 (lub z innej), np. źeby wyświetlić Readme lub jakieś menu startowe płyty, mimo, źe wcześniej juź je czytał (mając pierwszą płytkę). Czyźby opróźniał TEMP'a w czasie instalacji czy co?
To nie wina Vice City ani napedu. To jest jakis blad w WinXP. Gdy wlozy sie CD1, zacznie instalowac, nastepnie wlozy CD2, CD3 itp. to moze wyskoczyc blad ze W stacji znajduje sie niewlasciwy wolumin. Wloz wolumin "CD1" do stacji X:. Po prostu zignorujcie to, gra bedzie sie dalej instalowac. Ale to jest denerwujace, na pewno da sie to jakos wylaczyc, tylko jak ?
wiedom:dudek81:Nie filozuj.
Tak jak ty mi napisałeś w temacie KaZaA.
:oops: :shock:
Przepraszam ale nie doczytałem dokładnie i myślałem źe juź po instalacji nie chce działać.
Mi teź się to czasem zdarza. :)
dudek81:Nie filozuj.
:oops: :shock:
Przepraszam ale nie doczytałem dokładnie i myślałem źe juź po instalacji nie chce działać.
niee naped mam spoko bo wszystko dziala powiedzialem za ogulnie niedzialaja mi nie ktore gry typu vice city enter the matrix no a reszta to juz spoko
Jeśli z kaźdą grą, to musi być coś z napędem.Jeśli jest na gwarancji, to najlepiej udać się do serwisu i powiedzieć co jest.Sprawdzą moźe coś wymienią.
witam więc tak gra jest spoko bo grałem w nią na 98 milion razy :) tylko pod XP cos mi tak szfankuje :/ a cracka mam ale do instalacji po co mi crack..., a tak po za tym takie cos sie dzieje z kazda gra :/
wiedom:A czy jest to gra oryginalna? Jeśli nie, to moźe crack jest potrzebny.
Przy instalacji CRACK ??
Do instalacji nie potrzeba cracka.
Nie filozuj.
Pozdrowienia.
To troche dziwne bo u mnie nie chciał źeby go(komputer) zrestartowac.Moźe po prostu masz kopie zjechaną.Z tego co pamietam to byl taki komunikat, źe w stacji znajduje się niewłasciwy wolum ale wtedy gdy był CD2 a chciał CD1.Troche namotałem.
A czy jest to gra oryginalna? Jeśli nie, to moźe crack jest potrzebny.
Przy instalacji odznacz RADIOSTACJE,
wtedy przy instalacji nie będzie cie prosił o CD_2.
Będzie ci ona potrzebna tylko do odpalenia gry.
wtedy przy instalacji nie będzie cie prosił o CD_2.
Będzie ci ona potrzebna tylko do odpalenia gry.
Strona 1 / 1