Nie wiem czy to wlasciwe forum;)

No ale moze akurat ktos mi odpowie na moje, jak przypuszczam infantylne, pytanie:). Na poczatku od razu sie przyznaje nie znam PHP, MySql, itp. Mam pytanie: chcialbym stworzyc na stronie cos na wzor bazy danych,np.ksiazek zeby byla mozliwosc ich wyszukiwania wg roznych kryteriow a nastepnie mozliwosc zlozenia za pomoca najzwyklejszego formularza[to wiem akurat jak zrobic:)],tle zeby wybrane pozycje z bazy danych po wcisnieciu przy nich przycisku "dodaj do zamowienia" automatycznie wpisywaly sie w odpowiednie pole formularza. No i moje pytanie: czy jest jakis program ktory pozwoli mi na stworzenie takiej bazy bez znajomosci PHP,Sql,itd.?Czyli chcialbym to zrobic w trybie,chyba to sie nazywa "WYSWIG"czy jakos tak. Albo jak to zrobic w prosty sposob?Znam troche ACCESSA – ale czy to w czymkolwiek moze w tym przypadku byc pomocne? Z gory dzieki za odpowiedz i wyrozumialosc,ale naprawde w tych kwestiach jestem "zielony" – ale chyba dobrze pytac, gdy sie czegos nie wie...

Odpowiedzi: 1

Hmm, a szukales jakis skryptow? Albo gotowych formularzy, gdzie wystarczy tylko edytowac to co chcesz? Sprobuj, moze cos znajdziesz. Ja tak dzialam :P . A PHP to kwestia czasu, w koncu kazdy sie tego nauczy ;). See ya.
Winchester
Dodano
12.04.2004 17:29:04
qazy
Dodano:
11.04.2004 14:59:35
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1