Nie wiem co robic :((( POMOCY !!
Sprawa wyglada nastepujaco: na pasku zadan obok godziny nic mi sie nie pokazuje :/ wczescniej mialem wirusy ale je usunalem hijackthis moze to wlasnie przez to ? gdyz usunalem wszystko. Problem dotyczy takze gadu–gadu nie moge go uruchomic (wczesniej pokazywal mi sie ERROR 7 ) jak wlaczam to pozuje sie jedynie pomaranczowe pole i nic wiecej na pasku zadan tez nic nie ma choc przy ponownej instalacji ( wczesniej wszystko usunalem z rejestru ) wybralem opcje aby sie wlanczalo przy starcie :/ POMOCY
z gory Dzieki
z gory Dzieki
Odpowiedzi: 18
Wielkie dzieki koledzy teraz juz wszystko na ten temat wiem :D
Im więcej procentów bezczynności tym lepiej. Mój ma tylko 94%, ale chodzi dobrze. Bdybym miał antywirus to by mi zjadał trochę pamięci i mój proc miał by mniej wolnego czasu czyliw wieksze obciązenie i miał by około 40% bezczynności. A jeśli by miał więcej to znaczy źe zamiast Durona 900 bym miał 2000 :lol: , a to nie prawda.
Proces bezczynnośći to włąśnie ile procesora jest wolne !
Proces bezczynnosci systemu to 99% CPU
noralne, czy nienormalne :)
jesli nie to jak to zmniejszyc :?:
wydaje mi sie ze chyba dobrze, ale nie jestem pewnien
noralne, czy nienormalne :)
jesli nie to jak to zmniejszyc :?:
wydaje mi sie ze chyba dobrze, ale nie jestem pewnien
stary juz sie troche pogubilem 99 % CPU to proces bezczynnosci czy moze jakis inny
no mysle ze dla mojego biedaczka 99% to chyba za duzo :wink: :?: co o tym myslice :?: i jezeli sie da to w jaki sposob moge dac mu troche spokoju :?: bo zaczynam sie troche o niego bac :)
bobi_robert:
rozmyslania na temat procesu bezczynnosci systemu mozesz sobie zostawic bo to narmalka
Rebe:
To ciekawe, widać u mnie jest coś nienormalnego z systemem, bo "proces bezczynności" "wykorzystuje"procesor w 00% .
"czep sie" :wink: niezły kręt z twojego procesora jazeli tak wszystkich wykorzystuje
Okej wypas GG zrobilem przywrocilem pliki z hijackthis i zainstalowalem jeszcze raz w zgodnosci z win98/me. Teraz przlece system hijackthis'em i jak ktos bedzie mogl to niech loga sprawdzi dam to w dziale bezpieczenstwo
Wielkie dzieki !!
Wielkie dzieki !!
lama:Rebe wlasnie ja tez bym chcial dac troche poleniuchowac mojemu komuterowi :) tylko nie wiem jak to zrobic :!: A to nieszczesne GG tez nie chce sie nawet pokazac na pasku zadan ( nie mowiac o wlaczeniu sie :( ), ale w menadzeze sie pokazuje, gdy probuje wlaczyc
O gg to pewnikiem w archiwum się doczytasz – takm i się przynajmniej kojarzy, a będzie to coś w stylu zainstaluj od nowa, albo uźyj trybu zgodności.
Rebe wlasnie ja tez bym chcial dac troche poleniuchowac mojemu komuterowi :) tylko nie wiem jak to zrobic :!: A to nieszczesne GG tez nie chce sie nawet pokazac na pasku zadan ( nie mowiac o wlaczeniu sie :( ), ale w menadzeze sie pokazuje, gdy probuje wlaczyc
Bobi_robert:lama:odkrylem jeszcze ze w menadzeze zadan Windows jest : Proces bezczynnosci systemu zjada az 99% procesora. Moze cos z tym trzeba zrobic ?
Dzieki
tez mi odkrycie :lol:
rozmyslania na temat procesu bezczynnosci systemu mozesz sobie zostawic bo to narmalka
To ciekawe, widać u mnie jest coś nienormalnego z systemem, bo "proces bezczynności" "wykorzystuje" procesor w 00% .
To tak dla usciślenia, źe nie kaźdy pozwala swoim sprzętom na leniuchowanie.
MarcinX:Skoro pracuje 1%,to nie pracuje 99%.
I to jest właśnie Proces bezczynnosci systemu :wink:
update do postu Marcin'aX
to oznacza nie mniej nie wiecej to ze twoj procesor wykorzystuje tylko 1 % swoich zasobow i to dobrze wiec sie tym nie przejmuj
No tak, zgadzam sie z wami, ale dlaczego az 99% zuzywa ?? :evil:
No ale musicie przyznać, źe proces pt: "proces bezczynnosci systemu" to nie jest nic normalnego :)co to za proces :)"bezczynność systemu" ehh, smiechu warte...;)
Skoro pracuje 1%,to nie pracuje 99%.
lama:odkrylem jeszcze ze w menadzeze zadan Windows jest : Proces bezczynnosci systemu zjada az 99% procesora. Moze cos z tym trzeba zrobic ?
Dzieki
tez mi odkrycie :lol:
Niestety zrobilem jak, pisales ale nic nie dalo, nawet zaisalowalem jeszcze raz Windows zeby naprawil ale jest to samo :x i odkrylem jeszcze ze w menadzeze zadan Windows jest : Proces bezczynnosci systemu zjada az 99% procesora. Moze cos z tym trzeba zrobic ?
Dzieki
Dzieki
Jezeli jak mowisz mogles usunac za duzo, uzyj narzedzia SFC do ewentualnego przywrocenia plikow potrzebnych systemowi (z Uruchom "sfc ?"). Mozesz takze sprobowac naprawic system z plyty XP naciskajac literke "R" w odpowiednim momencie.
Strona 1 / 1