Nie wiem co jest
Witam
Mam dziwne problemy z komputerem mianowicie wyskakuje mi błąd danych crc przy instalacij gier z obrazów.Wyskakuje teź czasami Pamięć nie moźe byc read ,a jak by tego było mało to od czasu do czasu w głosnikach pojawiją sie dziwne piski wiem ze to nie jest wina głosnikow bo podłączałem słóchawki i jest to samo.W chwili gdy sa te piski przypominające radio ustawione bez źadnej stacij jak odpalam winampa lub jakis inny program do odtwarzania mp3 i nie chce grac wszystko mocno sie przycina muszę wtedy zresetowac kompa jak resetuje to przy wylogowywaniu piski ustępują i jest dzwięk wyłączania komputera juz normalnie.Postanowiłem sprawdzić pamięć programem goldmemory a tu ponad 100 errors.
Konfiguracja komputera:
Płyta główna–Asrock 775dual 880PRO
Procesor–Intel pentium 4 630 3ghz
Pamięć–Kingston 512mb
Dysk twardy–Samsung SP2014N 200GB
Karta graficzna–GeForce2 MX/MX 400
Zasilacz–Codegen 300W
Jak to pomoźe to mam kompa włączonego 24h na dobe bo ciągne przez emule
Mam dziwne problemy z komputerem mianowicie wyskakuje mi błąd danych crc przy instalacij gier z obrazów.Wyskakuje teź czasami Pamięć nie moźe byc read ,a jak by tego było mało to od czasu do czasu w głosnikach pojawiją sie dziwne piski wiem ze to nie jest wina głosnikow bo podłączałem słóchawki i jest to samo.W chwili gdy sa te piski przypominające radio ustawione bez źadnej stacij jak odpalam winampa lub jakis inny program do odtwarzania mp3 i nie chce grac wszystko mocno sie przycina muszę wtedy zresetowac kompa jak resetuje to przy wylogowywaniu piski ustępują i jest dzwięk wyłączania komputera juz normalnie.Postanowiłem sprawdzić pamięć programem goldmemory a tu ponad 100 errors.
Konfiguracja komputera:
Płyta główna–Asrock 775dual 880PRO
Procesor–Intel pentium 4 630 3ghz
Pamięć–Kingston 512mb
Dysk twardy–Samsung SP2014N 200GB
Karta graficzna–GeForce2 MX/MX 400
Zasilacz–Codegen 300W
Jak to pomoźe to mam kompa włączonego 24h na dobe bo ciągne przez emule
Odpowiedzi: 6
Trochę nie wiem jak sie tym programem posługóje nie wiem co poustawiac raz mi przeskanowało do 100% i pokazalo sie PASS COUNT 1 i jeszcze raz zaczeło skanowac prosze o pomoc do kiedy to skanuje?
No tak, program goldmemory ci nawet o tym powiedział.
Dla pewności powtórz scany.
No tak, program goldmemory ci nawet o tym powiedział.
To przez pamięć takie komedie moga sie dziać co wczesniej napisałem?
Masz pamięć uszkodzoną.
Co jest nikt nie wie co dolega dla mego kompa?
Strona 1 / 1