nie widzi mi napędu XP po zainstalowaniu Nero 5.5.5.1

Witam!

Kupilem sobie nagrywarke – uźywana– Po odlaczeniu mojego strego cd romu podlaczylem nagrywarke i wszystko dzialalo– tzn kopiowalo – ogolnie mówiac bylo OK.

Po zainstalowaniu NERO i ponownym uruchomieniu kompa system nie widzi mi napedu:(( Odlaczam CDRW i podlaczam CDR i go teraz tez nie widzi:(( –Jestem pozbawiony CDRomu:((

Pozniej postawilem drugiego XP i ta sama sytuacja – widzial naped ale po zainstalowaniu Nero juz nie :((

Aha – menadzerze urzadzen widzi mi to ale jest z takim malym wykrzyknikiem – i z takim bledem "System Windows nie moźe uruchomić tego urządzenia sprzętowego, poniewaź jego informacje o konfiguracji (w rejestrze) są niekompletne lub uszkodzone. (Kod 19)"

Pomoźcie mi jakos – bo ja juz nie wiem:(

Wylaczalem i wlaczalem to uzadzenie ale to nie pomaga:(((

HELP ME!!!!!!!!!!!

Odpowiedzi: 6

hmmm... Kupilem uzywana 48 :) a oprogramowanie mialem swoje :) tak jak wszyscy :)
Anonymous
Dodano
09.05.2004 01:35:02
–satyriasis–:
Wielkie dzieki za szybki odzew – okazalo sie ze wystarczylo tylko zainstalowac nowsza wersje NERO – czyli zainstalowalem 6.0.0.9 :)

jeszcze raz dzieki :)

:shock: źe spytam nieśmiało : za ta starszą wersję wrócili Ci kasę, wywaliłeś na śmietnik, czy masz do opylenia?
Ja nie kupię , ale potargować mogę :wink:
Anonymous
Dodano
09.05.2004 00:16:58
Wielkie dzieki za szybki odzew – okazalo sie ze wystarczylo tylko zainstalowac nowsza wersje NERO – czyli zainstalowalem 6.0.0.9 :)

jeszcze raz dzieki :)
Anonymous
Dodano
08.05.2004 23:28:50
SZUKAJ !!!
Wpisz Upperfilters i lowerfilters i nick El Nina. A na 100 % rozwiąrzesz problema !! :D
Anonymous
Dodano
08.05.2004 22:29:07
Zobacz tu http://www.centrumxp.pl/forum/viewforum.php?f=9&topicdays=0&start=150 ten temat był juź na forum .
adax
Dodano
08.05.2004 21:14:54
Bedziesz chyba mial wieksza satysfakcje gdy "naprawisz" samodzielenie ? Nacisnij Szukaj (u gory), wpisz "aspi", ewentualnie mozesz podac mojego nicka, no i czytaj oraz wyciagaj wnioski.
EL NINO
Dodano
08.05.2004 18:42:58
Anonymous
Dodano:
08.05.2004 15:39:29
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1