nie widze sieci
mam win xp pro siec konfigurowana recznie serwer pod win 2003 serwer sa na nim 3 komputery. na wszystkich chodzi wszystko tylko na jednym ktory przeinstalowalem ostatnio siadla siec na poczatku bylo ok ale od wczoraj nic nie dziala jak dam na polaczenie sieciowe to do sieci wysylam ale nic nie odbieram. to problem z moja konfiguracja czy tez musze cos zmienic w serwerze a jak tak to co bo komputery sa po francusku dlatego prosze o litosc i opisowe odpowiedzi bardzo prosze. bo ten komp to wyrzuce a wy mnie napewno poprzecie. Ale jak byscie mieli inne pomysly od moich to bardzo prosze :lol:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Odpowiedzi: 3
dobra, to sprawdz czy komputery sie pinguja. pusc pinga do twojego kompa z innego w sieci, sam pusc pinga z tej nieszczesnej maszyny do siebie i do innego kompa w sieci. zapodaj wyniki.
Mowisz i masz: to juz bylo :P .
Sprawdz sobie ustawienia, zapytaj admina jakie maja byc, przeinstaluj siec, itd, itd.
Sprawdz sobie ustawienia, zapytaj admina jakie maja byc, przeinstaluj siec, itd, itd.
sam sobie nie odpowiem chociaz napiszcie cos np to juz bylo i link do tego :lol: albo cos takiego
Strona 1 / 1