Nie umie czytać z dysku źródłowego ;(
Witam wszystkich!!!
Otóź co jakiś czas usuwam sobie ręcznie katalog C:/RECYCLER/NPROTECT a tymczasem taki komunikat
Otóź co jakiś czas usuwam sobie ręcznie katalog C:/RECYCLER/NPROTECT a tymczasem taki komunikat
Odpowiedzi: 17
Zrobił i nic...Nadal to samo
klikiem na koszu i "empty norton protected" czy jakoś tasm podobnie to szło.Potem jakie purge all, potem wyłaczyć ochronęk osza i dopiero zdeinstalować NSW.
klikiem na koszu i "empty norton protected" czy jakoś tasm podobnie to szło.Potem jakie purge all, potem wyłaczyć ochronęk osza i dopiero zdeinstalować NSW.
EL NINO:Nie usunales wszystkiego. Nie czytasz co Rebe pisze.
Jak nie jak tak :P
EL NINO:Zainstaluj ponownie Nortona, usun spod niego pliki,
jak usunąć spod niego?
To zrób dyskietke startową... wejdź do DOSa i usuń pliki :–) ... dos powinien usunąc, bo pod windą czasem pliki są uźywane i nie da sie ich usunąc... powinno pomóc :wink:
Co z tego ze ma zwykla nazwe, skoro ma w srodku folder Nprotect ? Przeciez ten folder to pozostalosc po Nortonie. Nie usunales wszystkiego. Nie czytasz co Rebe pisze.Ad@$:Jaki napis? Przecieź to katalog :!: (...) Kosza ma zwykłą nazwę, właściwości...
Zainstaluj ponownie Nortona, usun spod niego pliki, wylacz w nim ochrone usunietych plikow i dopiero odinstaluj.
Jaki napis? Przecieź to katalog :!: Poszukałem te "nprotect" i nie ma. Dodam jeszcze, źe kilka plików dało się usunąć a część nie. Kosza ma zwykłą nazwę, właściwości...
Uwierzyłbym Ci na słowo, ale ... obraz nie kłamie, a napis 'nprotect" wyraźnie wskazuje na to, źe jednak coś z symanteca, gdzieś jeszcze zostało.
To nie złosliwe wytykanie tylko wskazanie, źe mogłeś coś ominąc – sprawdź wpis "nprotect", czy wszystkie z nazwą kosza "recycler" związane , bo chyba tam isę jedank coś chowa.
To nie złosliwe wytykanie tylko wskazanie, źe mogłeś coś ominąc – sprawdź wpis "nprotect", czy wszystkie z nazwą kosza "recycler" związane , bo chyba tam isę jedank coś chowa.
Przewidziałem to i zapewniam Cię, źe wszystkie wpisy Symanteca, nortona są USUNIĘTE z rejestru a o pf to się nie martw – regularnie "czyszczony" ze staroci
Nortona to moze i nie masz, ale pliki chronione przez neigo Ci zostały. EL NINO podawał kiedyś, źe na stronie Symanteca jest program do kompletnego usuwania resztek po ich produktach – moźe warto się tym posłuzyć, a jeźlei nie to "brzytwa" w rękę i do roboty – ręczne wywalenie resztek z katalogu program files i jego podkatalogów oraz z rejstru kluczy z nazwą "symantec", czy inny "norton"
Juz dawno nie mam Nortona, bo to kapa Symanteca IMO. Kosz mam normalny a nie źaden norton Protected. A te pliki bezpieczeńtwa to trochę za duźo bajtów mają :P 2,5GB ;(
teź miałem podobny problem... norton poprostu "łapie" niektóre pliki, które usówasz i dla bezpieczeństwa nie pozwala ich usunąć... moźesz kliknąć prawym przyciskiem na koszu i wybrać "opróźnij kosz" i później "usuń pliki chronione przez norton –czy jakoś tak"
późnie kliknij na "właściwości" kosza i powyłaczaj te nortonowskie zabezpieczenia i zrób sobie normalny kosz:–)
późnie kliknij na "właściwości" kosza i powyłaczaj te nortonowskie zabezpieczenia i zrób sobie normalny kosz:–)
Jeźeli chodzi o chkdsk to sprawdzałem i to z róznymi znacznikami w DOSie i nic a co do temperatury to OK 19 stopni – zimniej niź w doma :lol: Zaciski są podociskane ;). Poza tym sprawdzałem programem do odzyskiwania danych firmy Ontrack o nazwie Easy recovery i nic nie wybadał mimo iz nie wiem czy on dobrze to sprawdza. Dodam jeszcze źe dysk jest z Allegroi gwarancja na 36 m–cy i jego źywotość u mnie to lekko ponad miesiąc a od produkcji to koło 2
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jeźeli chodzi o chkdsk to sprawdzałem i to z róznymi znacznikami w DOSie i nic a co do temperatury to OK 19 stopni – zimniej niź w doma :lol: Zaciski są podociskane ;). Poza tym sprawdzałem programem do odzyskiwania danych firmy Ontrack o nazwie Easy recovery i nic nie wybadał mimo iz nie wiem czy on dobrze to sprawdza. Dodam jeszcze źe dysk jest z Allegroi gwarancja na 36 m–cy i jego źywotość u mnie to lekko ponad miesiąc a od produkcji to koło 2
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Najczęście to problem z taśmą sygnałową – sprawdź dociski. Jeźeli ten komunikat będzie się powtarzał to dobrze by było byś chdskiem sprawdził, czy coś się z dyskiem nie dzieje, a jeźeli i ten program jakieś błedy wykaze to trzeba dysk sprawdzić.
Moźe to byc równiez kwestia przegrzania, ale to juź mniej często.
Moźe to byc równiez kwestia przegrzania, ale to juź mniej często.
Strona 1 / 1