Nie umie czytać z dysku źródłowego ;(

Witam wszystkich!!!
Otóź co jakiś czas usuwam sobie ręcznie katalog C:/RECYCLER/NPROTECT a tymczasem taki komunikat

Odpowiedzi: 17

Zrobił i nic...Nadal to samo
Ad@$
Dodano
02.10.2004 15:01:21
klikiem na koszu i "empty norton protected" czy jakoś tasm podobnie to szło.Potem jakie purge all, potem wyłaczyć ochronęk osza i dopiero zdeinstalować NSW.
Rebe
Dodano
27.09.2004 20:37:32
klikiem na koszu i "empty norton protected" czy jakoś tasm podobnie to szło.Potem jakie purge all, potem wyłaczyć ochronęk osza i dopiero zdeinstalować NSW.
Rebe
Dodano
27.09.2004 20:37:32
EL NINO:
Nie usunales wszystkiego. Nie czytasz co Rebe pisze.

Jak nie jak tak :P
EL NINO:
Zainstaluj ponownie Nortona, usun spod niego pliki,

jak usunąć spod niego?
Ad@$
Dodano
27.09.2004 16:50:55
To zrób dyskietke startową... wejdź do DOSa i usuń pliki :–) ... dos powinien usunąc, bo pod windą czasem pliki są uźywane i nie da sie ich usunąc... powinno pomóc :wink:
Renilps
Dodano
25.09.2004 22:24:47
Ad@$:
Jaki napis? Przecieź to katalog :!: (...) Kosza ma zwykłą nazwę, właściwości...
Co z tego ze ma zwykla nazwe, skoro ma w srodku folder Nprotect ? Przeciez ten folder to pozostalosc po Nortonie. Nie usunales wszystkiego. Nie czytasz co Rebe pisze.

Zainstaluj ponownie Nortona, usun spod niego pliki, wylacz w nim ochrone usunietych plikow i dopiero odinstaluj.
EL NINO
Dodano
25.09.2004 17:52:36
Jaki napis? Przecieź to katalog :!: Poszukałem te "nprotect" i nie ma. Dodam jeszcze, źe kilka plików dało się usunąć a część nie. Kosza ma zwykłą nazwę, właściwości...
Ad@$
Dodano
25.09.2004 15:13:50
Uwierzyłbym Ci na słowo, ale ... obraz nie kłamie, a napis 'nprotect" wyraźnie wskazuje na to, źe jednak coś z symanteca, gdzieś jeszcze zostało.
To nie złosliwe wytykanie tylko wskazanie, źe mogłeś coś ominąc – sprawdź wpis "nprotect", czy wszystkie z nazwą kosza "recycler" związane , bo chyba tam isę jedank coś chowa.
Rebe
Dodano
24.09.2004 16:45:44
Przewidziałem to i zapewniam Cię, źe wszystkie wpisy Symanteca, nortona są USUNIĘTE z rejestru a o pf to się nie martw – regularnie "czyszczony" ze staroci
Ad@$
Dodano
24.09.2004 16:27:51
Nortona to moze i nie masz, ale pliki chronione przez neigo Ci zostały. EL NINO podawał kiedyś, źe na stronie Symanteca jest program do kompletnego usuwania resztek po ich produktach – moźe warto się tym posłuzyć, a jeźlei nie to "brzytwa" w rękę i do roboty – ręczne wywalenie resztek z katalogu program files i jego podkatalogów oraz z rejstru kluczy z nazwą "symantec", czy inny "norton"
Rebe
Dodano
24.09.2004 16:25:33
Juz dawno nie mam Nortona, bo to kapa Symanteca IMO. Kosz mam normalny a nie źaden norton Protected. A te pliki bezpieczeńtwa to trochę za duźo bajtów mają :P 2,5GB ;(
Ad@$
Dodano
24.09.2004 15:08:53
teź miałem podobny problem... norton poprostu "łapie" niektóre pliki, które usówasz i dla bezpieczeństwa nie pozwala ich usunąć... moźesz kliknąć prawym przyciskiem na koszu i wybrać "opróźnij kosz" i później "usuń pliki chronione przez norton –czy jakoś tak"

późnie kliknij na "właściwości" kosza i powyłaczaj te nortonowskie zabezpieczenia i zrób sobie normalny kosz:–)
Renilps
Dodano
24.09.2004 13:08:08
Jeźeli chodzi o chkdsk to sprawdzałem i to z róznymi znacznikami w DOSie i nic a co do temperatury to OK 19 stopni – zimniej niź w doma :lol: Zaciski są podociskane ;). Poza tym sprawdzałem programem do odzyskiwania danych firmy Ontrack o nazwie Easy recovery i nic nie wybadał mimo iz nie wiem czy on dobrze to sprawdza. Dodam jeszcze źe dysk jest z Allegroi gwarancja na 36 m–cy i jego źywotość u mnie to lekko ponad miesiąc a od produkcji to koło 2
Pozdrawiam
Ad@$
Dodano
20.09.2004 16:50:37
Jeźeli chodzi o chkdsk to sprawdzałem i to z róznymi znacznikami w DOSie i nic a co do temperatury to OK 19 stopni – zimniej niź w doma :lol: Zaciski są podociskane ;). Poza tym sprawdzałem programem do odzyskiwania danych firmy Ontrack o nazwie Easy recovery i nic nie wybadał mimo iz nie wiem czy on dobrze to sprawdza. Dodam jeszcze źe dysk jest z Allegroi gwarancja na 36 m–cy i jego źywotość u mnie to lekko ponad miesiąc a od produkcji to koło 2
Pozdrawiam
Ad@$
Dodano
Pozdrawiam
Ad@$
Dodano
Pozdrawiam
Ad@$
Dodano
Najczęście to problem z taśmą sygnałową – sprawdź dociski. Jeźeli ten komunikat będzie się powtarzał to dobrze by było byś chdskiem sprawdził, czy coś się z dyskiem nie dzieje, a jeźeli i ten program jakieś błedy wykaze to trzeba dysk sprawdzić.
Moźe to byc równiez kwestia przegrzania, ale to juź mniej często.
Rebe
Dodano
16.09.2004 16:41:43
Ad@$
Dodano:
16.09.2004 16:16:55
Komentarzy:
17
Strona 1 / 1