Nie poprawne dzialanie nagrywarki.
Mam taki dosc dziny problem i nie wiem jak sie z nim uporac, a mianowice mam nagrywarke LG i zachowuje sie ona dosc dziwnie to znaczy jak nagrywam plyte audio albo przegrywam gre to wszystko jest w porzadku zadnych problemow lecz gdych chce wypalic film to przy finalizacji plyty wyskakuje blad "Fiksacja sie nie powiodla" troszke mnie to denerwuje bo wczesniej nie mialem takich problemow z ta nagrywarka. Dolanczam tez loga z nieudanej proby nagrania. Za pomoc dzekuje.
Konf kompa:
Duron 1Ghz
Ram 256
Win XP Prof
HDD 30 gb + 6GB(systemowy)
Konf kompa:
Duron 1Ghz
Ram 256
Win XP Prof
HDD 30 gb + 6GB(systemowy)
Odpowiedzi: 4
Brak fiksacji, o ile pamiętam dotyczy zamknięcia płytki po wypaleniu, a właściwie ... braku tegoź.
Nie piszesz Gambit, czy masz wgrane ASPI, sądzę, źe mogą być niezbędne. Zobacz czy po wgraniu problem nie ustąpi.
Jeśli nie, spróbuj wgrać inny program do nagrywania WinOnCd czy GameJacka, i zobacz czy jest tak samo.
Jeśli tak, to IMO nagrywarka cóś nie tak działa.
Nie piszesz Gambit, czy masz wgrane ASPI, sądzę, źe mogą być niezbędne. Zobacz czy po wgraniu problem nie ustąpi.
Jeśli nie, spróbuj wgrać inny program do nagrywania WinOnCd czy GameJacka, i zobacz czy jest tak samo.
Jeśli tak, to IMO nagrywarka cóś nie tak działa.
Spróbuj,ale wejdz na tą strone co Ci podałem i rzuć problem,ja rozwiązania nie znalazłem lub sprawdz na innym kompie,moźe elektronika nagrywary pada.
Wrzuć jeszcze ASPI 4.71.2
Wrzuć jeszcze ASPI 4.71.2
@JN zmiana nero na nowszy to byla pierwsza rzecz jaka zrobilem, wypalalem tez na plytkach formowych TDK i nic sie nie zmienilo :( a z biosem to sie jeszcze nie bawilem.
Aha zapomnialem dodac jeszcze jedno ze jak nagrwyam film na Cd–rw to sie nagrywa bez problemu a na zwykla juz nie.
A moze byc to wina taskiemki laczacej plyte glowna z nagrywarka???( pytam sie juz o wszystkie mozliwosc bo strasznie mnie to denerwuje)
Aha zapomnialem dodac jeszcze jedno ze jak nagrwyam film na Cd–rw to sie nagrywa bez problemu a na zwykla juz nie.
A moze byc to wina taskiemki laczacej plyte glowna z nagrywarka???( pytam sie juz o wszystkie mozliwosc bo strasznie mnie to denerwuje)
Musisz poczytać tutaj i wrzucić problem.
http://forum.cdrinfo.pl/forumdisplay.php?f=2
Nie znalazłem rozwiązania.
Zmiana nośników CDR na firmowe.
Zmiana biosu nagrywary na najnowszy.
Zmiana Nero na najnowsze.
Moźe koniec nagrywary,podepnij do drugiego kompa i jak to samo to serwis.
http://forum.cdrinfo.pl/forumdisplay.php?f=2
Nie znalazłem rozwiązania.
Zmiana nośników CDR na firmowe.
Zmiana biosu nagrywary na najnowszy.
Zmiana Nero na najnowsze.
Moźe koniec nagrywary,podepnij do drugiego kompa i jak to samo to serwis.
Strona 1 / 1