NIE OTWIERAJĄ SIĘ OKNA JAVASCRIPT W INTERNET EXPLORER
Witam. Mój problem polega na tym źe w przeglądrce Internet Explorer jesli jest cos co ma się otworzyć w nowym osobnym oknie wywołanym przez JAVASCRIPT to wogole NIE REAGUJE !!! Mam włączone "Włączony komplikator Java JIT" oraz mam jave bo wczesniej chodziło wszystko oki (czaty itp.) a teraz wogóle niemoze nawet na stronie zwykłego okienka otworzyć które jest JAVASCRIPT. Prosze o pomoc !!!
Odpowiedzi: 6
ja proponuje od razu zrobic reinstalkę
Mozesz sprobowac wyszukac inna Jave od M$ (jest kilka wersji), mozesz sprobowac ze zmniejszeniem poziomu zabezpieczen w IE, no i oczywiscie naprawy IE lub przeinstalowania.
Aha... mozna dodać jeszcze ze w oknach "Start–Wyszukaj" , "Start–Ustawienia–Panel Sterowania–Konta Uzytkownikow" wogole niewyswietla tego... moze wiecie dlaczego ??
Aha... mozna dodać jeszcze ze w oknach "Start–Wyszukaj" , "Start–Ustawienia–Panel Sterowania–Konta Uzytkownikow" wogole niewyswietla tego... moze wiecie dlaczego ??
Siema. Nieistalowalem takiego programu... Jedynie co mialem to Norton Internet Security 2002 ale usunołem go (ale norton antivirus zostal bo są jakieś błędy :/) Instalowalem juź JAVE i JAVE SUN, resetowalem ustawienia przeglądarki i lipa... Moze zainstalowac jeszcze raz IE 6 albo Mozille albo Opere ??
Nie zainstalowales jakiegos programu blokujacego popupy ? Probowales zresetowac ustawienia przegladarki w Opcjach ?
Strona 1 / 1