NIE NA TEMAT ALE ZAJZYJCIE TUTAJ
Mam dostep do internetu w Dialogu na zwyklym modemie w taryfie "dialnet co dzien" czyli ze place stala oplate 89 zl miesiecznie. Uslyszalem nie dawno ze mozna sobie zastapic modem zwykly na modem ISDN (wlasnie nie wiem czy na swuj koszt czy to czeba w Dialogu zamawiac) i teraz pytanko: czy ktos ma ISDN w dialogu i w jakiej trayfie i jeszcze jedno : jak jest wtedy z oplatami (czy dalej to bedzie w taryfie "dialnet co dzien" placac ryczałt). Bylem na stronie dialogu i guffno tam pisza – a tych cennikow nie moge zrozumiec.
Odpowiedzi: 2
ach, bylbym zapomnial
pozdroofki
pozdroofki
z tego co wiem, a bylo to dawno dawno temu za gorami, za lasami i 7 rzekami (czytaj wroclaw) mieszkalo sobie 7 krasn..... wróć... to nie ta bajka :D
tzn. oplata za SDI (bo isdn to tylko cyfrowa linia i nic po za tym sie nie zmienia – no moze oplaty sa wieksze – a Tobie chodzi pewnie o SDI czyli szybki dostep do internetu) wynosila jakies 600zl oraz 85 miesiecznie, ale od tego czasu wiele moglo sie zmienic
tzn. oplata za SDI (bo isdn to tylko cyfrowa linia i nic po za tym sie nie zmienia – no moze oplaty sa wieksze – a Tobie chodzi pewnie o SDI czyli szybki dostep do internetu) wynosila jakies 600zl oraz 85 miesiecznie, ale od tego czasu wiele moglo sie zmienic