Nie moźna włoczyć dostępu współdziełnego
Witam.Jak zaznaczam opcjie"zezwalaj innym uźytkownikom sieci na łączenie sie poprzez połączenie internetowe tego komputera"–"pojawia mi sie komunikat:"Nie moźna włoczyć dostępu współdziełnego.Błąd 1068 .Uruchomienie usługi lub zaleźnosci nie powiodło się".Dlaczego ?połączenie miedzy dwoma kartami raczej dobrze skonfigurowałem.Dzięki
ps.korzystam z xp profesjonala :D
ps.korzystam z xp profesjonala :D
Odpowiedzi: 6
Baca777:co,jak sprawdzic? :evil:
Baca777:Uruchomienie usługi lub zaleźnosci nie powiodło się".
Z Uruchom –> services.mscEL NINO:Sprawdziles sobie te uslugi i ich zaleznosci ?
Baca777:połączenie miedzy dwoma kartami raczej dobrze skonfigurowałem.
EL NINO:Dobrze to znaczy jak ?
Baca777:Jak zaznaczam opcjie"zezwalaj innym uźytkownikom sieci na łączenie sie poprzez połączenie internetowe tego komputera
EL NINO:Udostepnianie probujesz zalaczyc na wlasciwej sieciowce ?
co,jak sprawdzic? :evil:
Baca, wiem ze chcesz zalaczyc na "komputerze bezposrednio sie łoczocym". Pytalem jednak o cos innego i to dwa razy – pierwszy i ostatni :wink: .
Baca, wiem ze chcesz zalaczyc na "komputerze bezposrednio sie łoczocym". Pytalem jednak o cos innego i to dwa razy – pierwszy i ostatni :wink: .
chcę udostepnic na komputerze bezposrednio sie łoczocym,zapory internetowej teź nie moge włoczyc–ten sam komunikat .Udostepnianie plikow miedzy komuterami odbywa sie wporzodku.Kiedys działalo ok teraz po formatowaniu systemu jest problem ,ale wszystko ustawilem jak "kiedys"
Dobrze to znaczy jak ? Sprawdziles sobie te uslugi i ich zaleznosci ? Udostepnianie probujesz zalaczyc na wlasciwej sieciowce ?
Strona 1 / 1