Nie moźna uruchomić programu Win16

Bardzo często z mam problemy z instalowaniem oprogramowania...

pojawia mi się okienko o nazwie: Nie mozna uruchomić programu Win16

A w treści jest:
Nie mozna odnaleźc pliku C:DOCUME~1AndrzejUstawienia lokalneTEMPpft1A~tmpSetup.exe (lub jednego z jego składników). Upewnij się, źe podana scieźka i nazwa pliku są poprawne i źe wszystkie wymagane biblioteki są dostępne.

MIałem juź tak wcześniej przy instalacji oprogramowania Altery – MaxPlus+ Basline
Sciągałem kilka razy plik instalacyjny i zawsze było to samo... poszedłem po rozum do głowy i sprawdziłem katalog tymczasowy do którego rozpakowuje się instalka, a tam były pliki... były, ale chwilkę po pojawieniu się komunikatu, (nawet jezli nie kilknąłem na były usuwane... (swoją drogą normalna sprawa... instalator sprząta po sobie....) ale udało mi się skopiować zawartość tempa, przed usunięciem... no i uruchamiam plik setup z i dalej ten sam komunikat..., więc poprosiłem kumpla, aby usuruchomił u Siebie instalkę i napisał mi co się dzieje... (relecja: Białystok–Siedlce) U niego wszystko w porządku (Obaj mamy WinXP Pro ...) zatem dogadaliśmy się aby sokpiował mi listę plików z Tempa.... i okazało się U mnie brakuje jednego pliku, który zajmuje 1kB, po dołączeniu go do mojej instaliki wszystko poszło dalej jak naleźy...

Ten sam problem mam z instalacją VIAHyperion4in1448v...
O dziwo obie instalki były utworzone tym samym softem... firmy InstallShield Software Corporation

No i na końcu moje pytania... Dlaczego????? Co zrobić abym mógł normalnie instalować drivery????

Odpowiedzi: 0

ivoneck
Dodano:
09.08.2003 11:25:31
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0