Nie można ukończyć oceny wydajności

Witam po zainstalowaniu nowej karty graficznej x1950xt chciałem uaktualnić wynik wydajności ale się nie da bo wyskakuje taki komunikat. [URL=http://img512.imageshack.us/my.php?image=pulpit02zp5.png][IMG]http://img512.imageshack.us/img512/5599/pulpit02zp5.th.png[/IMG][/URL] Sterowniki stare były odinstalowane i zainstalowane nowe do tej karty.Prosze o pomoc w rozwiązanu tego problemu.

Odpowiedzi: 4

Witam Po zainstalowaniu SP1 mam ten sam problem. Sterowniki mam uaktualnione (pisałem do Biura Pomocy Technicznej Microsoftu i kazali najnowsze stery wgrać) ale to nic nie pomaga. Dodam jeszcze, że po odinstalowaniu SP 1 problem pozostał a wcześniej napewno było ok. Jeżeli ktoś zna rozwiązanie to prosiłbym o pomoc.
piotko
Dodano
20.04.2008 23:55:58
  • piotko 02.05.2008 00:23:18

[quote=piotko]Witam Po zainstalowaniu SP1 mam ten sam problem. Sterowniki mam uaktualnione (pisałem do Biura Pomocy Technicznej Microsoftu i kazali najnowsze stery wgrać) ale to nic nie pomaga. Dodam jeszcze, że po odinstalowaniu SP 1 problem pozostał a wcześniej na pewno było ok. Jeżeli ktoś zna rozwiązanie to prosiłbym o pomoc.[/quote] Nic z tym nie można zrobić?

• piotko 01.11.2008 22:34:05

[quote=piotko][quote=piotko]Witam Po zainstalowaniu SP1 mam ten sam problem. Sterowniki mam uaktualnione (pisałem do Biura Pomocy Technicznej Microsoftu i kazali najnowsze stery wgrać) ale to nic nie pomaga. Dodam jeszcze, że po odinstalowaniu SP 1 problem pozostał a wcześniej na pewno było ok. Jeżeli ktoś zna rozwiązanie to prosiłbym o pomoc.[/quote] Nic z tym nie można zrobić?[/quote] Witam Może już ktoś wie jak to można zrobić? To proszę o pomoc. Pozdrawiam

Tak karta jest na AGP i nie sprawdzałem na starszych sterach bo myślałem że najnowsze są najlepsze,ale zaraz sciągne starsze i sprawdze.
slawkowicz76
Dodano
07.12.2007 17:03:41
Karta, jak mniemam, jest AGP. W takim wypadku sterowniki ATI do uzycia powinny być w wersji 7.8 lub którejś z wcześniejszych - te nowe powodują bład DX-ów i zapewne stad kłopot ( jedna uwaga - to co napisałem na pewno objawia się przy XP, ale śmiem domniemywać, że i Vista jest ofiarą takiego postępowania ze strony ATI ).
Rebe
Dodano
07.12.2007 08:31:51
W takim razie ten błąd [jego sygnaturę i najlepiej opis również] należałoby przedstawić na tutejszym forum [chyba, że to coś wstydliwego :mryellow:], wówczas istnieją uzasadnione przesłanki, że ktoś pomoże w materii przedstawionej w temacie. A tak pozoostaje tylko gdybanie czyt. wróżbiarstwo.
Endrju
Dodano
07.12.2007 08:10:48
slawkowicz76
Dodano:
06.12.2007 18:12:55
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1