Nie moge zainstalowac Win Xp Pro !!!!
Witam . Problem jak w temacie . Chodzi o to ze nie wiem co jest grane . Nie moge znalesc nigdzie postu z podobna sytuacja . Otoz probuje instalowac Win Xp . Za kazdym razem czy uaktualniam 98 czy botuje i odrazu z cd czy przez startowa win 98 potem i386/winnt dochodzi do pewnego momentu i lipa. Dokladnie :
1. Sprawdza konfiguracje sprzetowa
2. Kopiuje jakies sobie sterowniki czy pliki na niebieskim tle cos z scsi i te inne
3. Czrny ekran z kursorem w lewym gornym rogu .. – i adios . Koniec . Jak byl czarny ekran tak zostaje i nie idzie dalej .
Probowalem juz z 3 roznych plyt wiec odpada uszkodzenie plyt . Mam 3 cd , 2 nagrywary i cd wiec mysle ze odpada tez kopniety cd. Mam athlona 1.1 Ghz
400 ramu prawie . Geforca 2 mx 400 , K7VZA wersja biosa chyba 2.2b .... Co jest grane ... Czy win potrzebuje juz gotowej partycji w formacie ntfs ??? Bardzo prosze o pomoc bo juz sam nie wiem co robic !!!!Z gory dziekuje i pozdrawiam .
1. Sprawdza konfiguracje sprzetowa
2. Kopiuje jakies sobie sterowniki czy pliki na niebieskim tle cos z scsi i te inne
3. Czrny ekran z kursorem w lewym gornym rogu .. – i adios . Koniec . Jak byl czarny ekran tak zostaje i nie idzie dalej .
Probowalem juz z 3 roznych plyt wiec odpada uszkodzenie plyt . Mam 3 cd , 2 nagrywary i cd wiec mysle ze odpada tez kopniety cd. Mam athlona 1.1 Ghz
400 ramu prawie . Geforca 2 mx 400 , K7VZA wersja biosa chyba 2.2b .... Co jest grane ... Czy win potrzebuje juz gotowej partycji w formacie ntfs ??? Bardzo prosze o pomoc bo juz sam nie wiem co robic !!!!Z gory dziekuje i pozdrawiam .
Odpowiedzi: 2
Po1. Zgadzam się z BENO
Po2. Opisana przez ciebie sytuacja była juź wielokrotnie opisywana na forum, nawet w tym tygodniu było coś o tym.
Temat narazie zamykam, jeźeli podmiana karty graficznej nie pomoźe to zgłoś się do mnie, lub innego moderatora, odemkniemy ten topic i będziemy dalej myśleć.
UPDATE: I juź po problemie. galdas1 dał mi znać źe podmiana grafiki pomogła.
Po2. Opisana przez ciebie sytuacja była juź wielokrotnie opisywana na forum, nawet w tym tygodniu było coś o tym.
Temat narazie zamykam, jeźeli podmiana karty graficznej nie pomoźe to zgłoś się do mnie, lub innego moderatora, odemkniemy ten topic i będziemy dalej myśleć.
UPDATE: I juź po problemie. galdas1 dał mi znać źe podmiana grafiki pomogła.
Często takie problemy występują z tą kartą graficzną.
Spróbuj podmienić na czas instalacji karte.
Druga ewentualność to źle dzialające pamięci.
Spróbuj podmienić na czas instalacji karte.
Druga ewentualność to źle dzialające pamięci.
Strona 1 / 1