Nie mogę zainstalować Norton System works 2005!
A więc, nie mogę zainstalować Norton System Works 2005! Jak wcześniej działało, tak po reinstalacji windowsa (format c:) nie chce! Przy instalacji, raz w tym momencie a raz w innym (zauwaźyłem, źe instalator wtedy pokazuje albo Norton AntiVirus/Remove EULA Key(...) albo Norton System works i coś typu Aktualizacja rejestracji [??]) wywala błąd: Instalacja Produktu NSW2005 nie powiodła się(...). I dwie moźliwości – Ponów próbę albo Anuluj. Kiedy ponawiam, w kółko dzieje sięto samo, a kiedy anuluję, program zacznie się odinstalowywać aź w końcu i tak wywali błąd: Instalacja nie moźe być kontynuowana. Nie da się coś z tym zrobić?
–––
WinXP_SP2
–––
WinXP_SP2
Odpowiedzi: 4
uźyłem SymNRT czy jakośtak i zainstalowałem w końcu! Tylko teraz taki problem, w trayu nie ma ikonki (program nie startuje automatycznie), a kiedy uruchamiam go, pokazuje się okienko z dziurą po prawej stronie, tam gdzie wyświetlają się te wszystkie rzeczy i... program wisi!
––––––––––––––––––––––––––––
EDIT: Juź naprawiłem, działa. W kaźdym razie dzięki za pomoc.
––––––––––––––––––––––––––––
EDIT: Juź naprawiłem, działa. W kaźdym razie dzięki za pomoc.
no to tak
jak kliknę ponów próbę, to w końcu wywali ten sam błąd i tak w kółko, a jak anuluj to za chwilę mogę podziwiać ten błąd
jak kliknę ponów próbę, to w końcu wywali ten sam błąd i tak w kółko, a jak anuluj to za chwilę mogę podziwiać ten błąd
siem:A więc, nie mogę zainstalować Norton System Works 2005! Jak wcześniej działało, tak po reinstalacji windowsa (format c:) nie chce! Przy instalacji, raz w tym momencie a raz w innym (zauwaźyłem, źe instalator wtedy pokazuje albo Norton AntiVirus/Remove EULA Key(...) albo Norton System works i coś typu Aktualizacja rejestracji [??]) wywala błąd: Instalacja Produktu NSW2005 nie powiodła się(...). I dwie moźliwości – Ponów próbę albo Anuluj. Kiedy ponawiam, w kółko dzieje sięto samo, a kiedy anuluję, program zacznie się odinstalowywać aź w końcu i tak wywali błąd: Instalacja nie moźe być kontynuowana. Nie da się coś z tym zrobić?
–––
WinXP_SP2
Zrob screena tego błędu. Znam chyba powod tego, ale nie chce rzucac na dzien dobry oskarzen ;)
Rzuć okiem na strony supportu Symanteca, wybierz swój produkt i przy szukaniu klepnij np taką frazę: "installation failed".
Strona 1 / 1