nie moge zainstalowac gg mam xp home

co sie dzieje z tym xp–kiem czemu te gg raz działa a raz nie działa szukałem tego tematu na forum ale w dalszym ciągu nie moge go uruchomic. przed formatowaniem działało a po sformatowaniu kompa juz mi nie dziala poradzcie cos :)

Odpowiedzi: 11

a wieć... tak jak mowiłem musisz zainstalowac sp1 lub sp2 wtedy gadu bedzie działac poprawnie...lub tez uruchomic je w trybie zgodnosci np z win 95 :D
~Mundek~
Dodano
26.01.2005 16:18:43
Panowie, troche na wstrzymanie, bo nie chce sobie poprawiac humoru wpisujac Was na liste urlopowanych.

Mundek, wez to sobie do serca, bo nie opowiadam w tej chwili dowcipu.

P.S. Kazdy kolejny post nie w temacie, zawierajacy pyskowki poleci, a autor bedzie mial ferie zimowe.
EL NINO
Dodano
26.01.2005 13:46:09
Panowie, troche na wstrzymanie, bo nie chce sobie poprawiac humoru wpisujac Was na liste urlopowanych.

Mundek, wez to sobie do serca, bo nie opowiadam w tej chwili dowcipu.

P.S. Kazdy kolejny post nie w temacie, zawierajacy pyskowki poleci, a autor bedzie mial ferie zimowe.
EL NINO
Dodano
26.01.2005 13:46:09
zamuł to nie jest obrazliwe ...tak sie mowi na kogoś z twoim IQ :D
~Mundek~
Dodano
26.01.2005 13:35:54
Najpierw naucz się czytać i wyciągać z tego jakieś wnioski – bo z tym u Ciebie cieniutko a potem zgłoś się to podyskutujemy.

P.S. A tak na marginesie forum to nie jest miejsce na publiczne obraźanie kogoś – poczytaj sobie regulamin.
Marycha
Dodano
26.01.2005 11:07:57
własnie o tym pisałem zamule ..nie udzielaj komus rad jak sam nie masz pojecia

Masz dwa wyjścia:
Albo zmienisz formę wypowiedzi, albo ...papa.

Rebe
~Mundek~
Dodano
26.01.2005 01:43:07
a to dziwne marycha chyba zes sie za bardzo zjarał

Ciekawe kto więcej :)
Bo ja na oficjalnej stronie GG widzę :

Dlaczego nie mogę uruchomić programu Gadu–Gadu pod Windows XP?

W celu rozwiązania problemu z uruchomieniem programu Gadu–Gadu po zastosowaniu autmatycznej aktualizacji naleźy zainstalować wszystkie patche do systemu Windows XP w tym Service Pack 1

A panczo12354 nie pisze nic o nowych wersjach GG tylko o formacie twardziela.

Panczo jeśli jeszcze Ci nie działa to daj więcej danych:
czy zainstalowałeś i nie moźesz uruchomić czy wogóle nie moźesz zainstalować?
Marycha
Dodano
25.01.2005 20:34:56
a to dziwne marycha chyba zes sie za bardzo zjarał
być moze nie trzeba .....ale na oficjalnej stronie gg trabili o tym dłuzszy czas hakerze :/ gg 6 miało problem z działaniem bez sp 1 lub 2
~Mundek~
Dodano
25.01.2005 13:49:43
problemy pojawiają się teź po instalcji power projectu dlatego przed instalacją tego dodatku trzeba wyłączyć gg i potem uruchamiać z ikony pp
mynio
Dodano
25.01.2005 11:51:42
zeby gg pod xp działało poprawnie wymaga service packa 1 lub 2 jesli nie masz dlatego sie tak dzieje ...

A to co za "rewelacje"?
Żadnego service packa nie trzeba wcale mieć – wystarczy tylko poprawnie zainstalować GG.
Instaluj wersję od 6.0 wzwyź i wszystko powinno być OK.
Marycha
Dodano
25.01.2005 11:41:13
zainstalowało sie czy nie?? zeby gg pod xp działało poprawnie wymaga service packa 1 lub 2 jesli nie masz dlatego sie tak dzieje ...mozesz zrobic zeby działało w nastepujacy sposób: na skrót gg prawym myszki ..własciwosci ....uruchom w trybie zgodnosci np z win 95 i bedzie działac ale lepiej zainstalowac sp 1 lub 2
~Mundek~
Dodano
25.01.2005 11:26:56
panczo12354
Dodano:
25.01.2005 11:18:09
Komentarzy:
11
Strona 1 / 1