nie mogę zagrać w gre bo wyskakuje jakiś błąd win32
czy ktoś pomoźe.
nie mogę zagrać w gre the sims bo wyskakuje mi błąd w którym pisze tak:
d:\gry\the sims\sims.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu win32.
kiedyś miałem win98 i gra normalnie chodziła.
teraz mam xp pro i nie mogę uruchomić gry.
nie mogę zagrać w gre the sims bo wyskakuje mi błąd w którym pisze tak:
d:\gry\the sims\sims.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu win32.
kiedyś miałem win98 i gra normalnie chodziła.
teraz mam xp pro i nie mogę uruchomić gry.
Odpowiedzi: 13
Skasuj xp i zainstaluj windows 98 a jak to nie pomoźe to nie wiem co pomoźe ... Moze zajrzyj do internetu i poszukaj czegoś :wink:
Ta gra jest za stara na windowsa XP, moźesz zrobić jeszcze tak klikasz prawym przyciskiem myszki na ikonkę sims.exe i naciskasz właściwości/zgodność i piszę tam takie coś "uruchom ten program w trybie zgodności z" zaznacz to a potem wybieź windows 98 powinno pomóc. Jeszcze słyszałem źe jest jeszcze jesen sposób, źe się kopiuje jakiś plik so katalogu system32 ale jaki to nie mam pojęcia poszukaj w internecie to moźe znajdziesz.
W http://forum.centrumxp.pl/search.php wpisz "aplikacją win32" ( z cudzysłowami ), zaznacz wyszukiwanie wszystkich słów i juź po tytułach tematów coś znajdziesz.
ale co mam przejźeć . co mam szukać
Wiem :D :D :D Ty teź masz Fajny 8)klonpiotr:PS dizong:zaj... filmik z ronaldinho
przejrzyj jeszcze forumowe archiwum.było o tym duźo.jonbob:przejźałem podgląd zdarzeń i nic tam nie znalazłem.
PS dizong:zaj... filmik z ronaldinho
A spróbuj ustawić zgodnośc na Windows 2000
przejźałem podgląd zdarzeń i nic tam nie znalazłem.
A w podglądzie zdarzeń jest coś więcej na temat tego błędu??
źeby stracić dane.
zresztą jak pamiętam to po kaźdej nowej instalacji ,wyskakiwał ten sam błąd dla tej gry
zresztą jak pamiętam to po kaźdej nowej instalacji ,wyskakiwał ten sam błąd dla tej gry
weź sformatuj dyski
błąd jest raczej systemowy win32.
więc chyba nadaje sie tu.
ustawiam tryb zgodności i nic nie pomaga wyskakuje ten sam błąd źe to nie aplikacja win32
więc chyba nadaje sie tu.
ustawiam tryb zgodności i nic nie pomaga wyskakuje ten sam błąd źe to nie aplikacja win32
To raczej sie nadaje do dfziału Gry, ale:
1. Po pierwsze spróbuj uruchomić aplikacje która powoduje błąd w róźnych trybach zgodności (ustawiasz to we właściwościach tej aplikacji)
Po drugie, jak nie zadziała to przeinstaluj gierke
1. Po pierwsze spróbuj uruchomić aplikacje która powoduje błąd w róźnych trybach zgodności (ustawiasz to we właściwościach tej aplikacji)
Po drugie, jak nie zadziała to przeinstaluj gierke
Strona 1 / 1