nie moge usunąc pliku z pulpitu
mam dziwny prblem na moim pulpicie znajduje się plik który nosi nazwe "Kopia W2K_ALL_31208" są to sterowniki do mojej karty graficznej ale w wersji instalatora , nie moge tego usunąć , kilkam usuń i h bombki szczelił nic się nie dzieje...:D
Odpowiedzi: 5
Smash:spróbuj w trybie awaryjnym albo przez Total Commandera
I przez total commandera się czasami nie da. Ale uźycie tego programu to dobry pomysł.
Odpal total commandera, przejdź w nim na pulpit. Teraz ctrl+alt+del i zamknij proces explorer. Zniknie pasek i okienka. Wywal ten plik w totalu. Teraz w meneadźerze zadań plik/nowe zadanie i wpisz explorer.
spróbuj w trybie awaryjnym albo przez Total Commandera
do takiego czegoś czasem się przydaje System mechanika kiedyś miałem z tym problmy pomógł mi
Czasem bywa tak źe ściagasz jakis plik i okazuje się źe jest uszkodzony lub cos podczas ściagania się stało .
Jeśli plik nie ma atrybutów chroniacych przed usunięcie, a Windowsie usunąc się nie daje, to napewno usunąć się da w linii poleceń DOS'u
Uruchom komp z dyskietki z WIN98 np znajdź ścieźkę dostępu do pliku i "delete" – to wszystko.
Jeśli plik nie ma atrybutów chroniacych przed usunięcie, a Windowsie usunąc się nie daje, to napewno usunąć się da w linii poleceń DOS'u
Uruchom komp z dyskietki z WIN98 np znajdź ścieźkę dostępu do pliku i "delete" – to wszystko.
a wyskakuje jakis komunikat :?:
Strona 1 / 1