Nie mogę się tu zalogować. Proszę admina o pomoc
Witam. Chciałbym zalogować się na konto, ale nie mogę.
Zrobiłem już chyba z 20 czynności i żadna nic nie daje, usiłowałem wszystkiego.
Dostaję przypomnienie hasła, link aktywacyjny, udaje mi się zalogować. Ale nie widnieję nadal na TYM forum jako zalogowany (piszę teraz z innego konta). W jakimś tam "Windows Live" czy coś podobnego się loguje i jestem zalogowany ale na FORUM wracam znowu jako niezalogowany i nic nie mogę zrobić.
A chyba już ze TRZYDZIEŚCI okienek wypełniłem gdzie mam coś wpisać, potwierdzać, znowu wpisać i znowu potwierdzać i znowu i znowu i znowu! Z różnych przeglądarek nawet i nic.
[color=red][b]Piszecie, że teraz logujemy się nie przez forum a przez jakąś "usługę" i tam mamy się udać. Udaję się do tej usługi, u niej zalogowuje mnie bez problemu, ale jak wracam na to FORUM to wciąz jako gość![/b][/color]
Ja już nie mam po prostu siły na te idiotyzmy. Proszę o odezwanie się kogoś kto tym zarządza.
Odpowiedzi: 9
Nie ma takiej możliwości, żeby kasować konta innych użytkowników.
Zadałem Ci pytanie, wysłałem wiadomość na PRIV. Już kilka dni temu.
Dzięki za zgłoszenie problemu. Aktualnie pracujemy nad nową ulepszoną wersją forum wraz z logowaniem, która rozwiąże Twój problem i inne problemy zgłaszane przez innych. Proszę zatem o cierpliwość.
EJ, admini, moderatorzy - chyba zadałem jasno nakreślone pytanie i prosiłem o pomoc. Zgadza się?
Galaxy28 - właśnie tak to wygląda. I dlatego ja straciłem głowę bo [b]nie wiem co się w ogóle dzieje[/b]. Pisałem, że "zataczam kółka", w koło odsyła mnie do tych samych podstron a zalogowany nie jestem na forum tak czy owak.
przesledzilem ten twoj filmik pare razy i co zobaczylem w gornym prawym rogu ?? pisze "Profil () Wyloguj" a to jest dziwne tak jak bys byl zalogowany
Obejrzyjcie to, wszystko tam wyjaśniam bo nie mam siły o tym pisać nawet:
http://www.dailymotion.com/video/k1tr2l1UIFUuQM3Kq9D
-
[quote=h1183596]Obejrzyjcie to, wszystko tam wyjaśniam bo nie mam siły o tym pisać nawet: http://www.dailymotion.com/video/k1tr2l1UIFUuQM3Kq9D[/quote] Hej ale widze ze dalej wpisujesz tak jak wpisywales wczesniej (filmik czas 2:40s) wpisujesz "bunch"albo "bunch@op.pl" chodzi mi o forum, gdy wejdziesz na forum i klikniesz zalogoj to pojawia ci sie strona logowania i prosi o podanie uzytkownika i hasla a wpisz bunch@centrumxp.pl i haslo powinno pomoc :)
Hej Adminem nie jestem ale postaram sie pomoc.
Co podajesz podczas logowania na forum ?? Nazwe i haslo, czy nazwa wyglada tak (ta co podobana przy rejestracji) nazwa@centrumxp.pl i haslo czy jakos inaczej, bo jezeli bedziesz wpisywal sama nazwe bez @centrumxp.pl nie zalogujesz sie nigdzie ;)
Mam nadzieje ze bylem pomocny ;)
Pozdrawiam
Poza tym to zatacza jakieś głupie kręgi! Wykonuję kilka czynności i w momencie gdy już mam się zalogować, przenosi mnie innym razem na stronę gdzie MUSZĘ podać swój a-mail na któy zostanie wysłane hasło do resetu. Robię to podając (konieczne bo trzeba) inny adres e-mail. I tak od nowa!
JAK WYKONAM WSZYSTKIE KROKI (PO RAZ SETNY TYM RAZEM!!!) TO NIE MOGĘ SIĘ ZALOGOWAĆ BO GDY CHCĘ KLIKNĄC "ZALOGUJ" TO PRZENOSI MNIE DO STRONY Z NAPISEM: "W celu potwierdzenie Twojej tożsamości podaj swój adres E-mail" I ZNÓW MUSZE PODAĆ JAKIŚ KONIECZNIE INNY ADRES. TO NIE MA ŻADNEGO SENSU TO WASZE LOGOWANIE! TO JAKIEŚ ŻĄRTY!
Po wykonaniu tego kroku poakzuje się komunikat: "Na podany e-mail została wysłana wiadomość, w której znajdziesz link, umożliwiający Ci dalszą rejestrację." No to ja się pytam jaką REJESTRACJĘ?!???? Ja chce się zalogować!
I tak w kółko, i tak w kółko, i tak w kółko, i tak w kółko, i tak w kółko, i tak w kółko, ..........
Strona 1 / 1