Nie mogę otworzyć pliku :(
Witam!
U mojej koleźanki nie moźna otworzyć plik*DOC w Wordzie poniewaź Plik jest niedostępny więc o co chodzi ? :roll:
To było tak, koleźanka chciała wejść do Excela i tam pojawił sie jakiś komunikat a koleźanka nie kumata kliknęła na cosik... :? później nie mogła otworzyć jakiegolwiek pliki Wordowskie bo jest niedostępny. nawet odinstalowałem Office 2003 i ponownie instalowałem, to samo wskakuje. Nie mam zielonego pojęcia co sie dzieje. Pomóźcie ludzie !
mam nadzieje źe nie radzicie mi formata...
U mojej koleźanki nie moźna otworzyć plik*DOC w Wordzie poniewaź Plik jest niedostępny więc o co chodzi ? :roll:
To było tak, koleźanka chciała wejść do Excela i tam pojawił sie jakiś komunikat a koleźanka nie kumata kliknęła na cosik... :? później nie mogła otworzyć jakiegolwiek pliki Wordowskie bo jest niedostępny. nawet odinstalowałem Office 2003 i ponownie instalowałem, to samo wskakuje. Nie mam zielonego pojęcia co sie dzieje. Pomóźcie ludzie !
Odpowiedzi: 1
Elita:
To się źadko zdarza. :)
A co do tematu to ponowna instalacja mogła nie pomuc po zostały na dysku śmieci które cś psują. Po odinstalowniu usuń pliki pozostawione przez pakiet. Jeśli to windows XP to w katalogach "Documents and Settings" i "Program Files" zawsze zostają śmieci.
I moźesz sprubować w pakiecie opcji napraw. Jest w menu pomoc.
Strona 1 / 1