Nie mogę otworzyć Outlook Express
Witam,
tak jak w temacie... stało się tak poprostu z dnia na dzień. Zaczyna otwierać a potem przerywa i Windows chce wysłać informację o błędzie.
Czy mogę jakoś odzyskać adresy mailowe z książki i maile??? Zaznaczę jeszcze że były utworzone dwa konta (dwie tożsamości).
POMOCY!!!
Odpowiedzi: 6
Seeker, nie oburzaj się :) Spokojnie o Win98 nie pomyślałem, ale jak widzisz moje domniemania były prawdziwe - fakt - szczęście ale jednak :)
ChrisGud - wątp dalej, miast sprawdzić.
[quote]Co ma XP do OE?[/quote] - To, że w Viście nie ma już Outlook Expressa, no ewentualnie pozostaje Win98, ale wątpię.
A opis błedu jakiś ?? W podglądzie zdarzeń (start -> uruchom -> eventvwr.msc) nie ma informacji o błedzie Outlook Expressa (msimn.exe) ??
Dziękuję za pomoc. Ściągnąłem program i odnalazłem utracone maile i adresy.
Teraz nie wiem jak na nowo zainstalować Outlook Express??? Czy muszę na nowo instalować system? ... aha mam Windows XP :)
Widząc, że korzystasz z Outlook Express wnioskuję że masz Windows XP, tak? Dane da się odzyskać są na dysku. Żebym tylko pamiętał dokładnie gdzie... Ooo mam. Znajdź w necie program o nazwie Outlook Express Backup 6.5. On robi kopię wszystkich danych Outlooka. Linka bym podał ale jest w konkurencyjnym portalu ;)
-
[quote=ChrisGud]Widząc, że korzystasz z Outlook Express wnioskuję że masz Windows XP, tak? [/quote] Źle wyciągnięty wniosek . Co ma XP do OE? @pianimm opis dokładny błędu, jaki system - to są podstawowe dane które winieneś podać , jeśli oczekujesz porady .a tak wychodzi ,że więcej jest pytań niż odpowiedzi.
Strona 1 / 1