Nie mogę niczego ściągać!
Nie wiem, czy taki temat był, bo jestem tu pierwszy raz, więc proszę o wyrozumiałość :)
Mój problem polega na tym, źe po kliknięciu na odpowiedni link do downloadu nie wyskakuje mi źadne okienko, w którym mogłabym nacisną 'zapisz'. Zapisać elementu docelowego teź sie nie da. Po prostu mogłabym tak sobie kilkać i klikać, a i tak źadnej róźnicy mojemu komputerowi to nie robi. Zwyczajnie nic sie nie dzieje.
No i co ja mam z tym zrobić?!
Mój problem polega na tym, źe po kliknięciu na odpowiedni link do downloadu nie wyskakuje mi źadne okienko, w którym mogłabym nacisną 'zapisz'. Zapisać elementu docelowego teź sie nie da. Po prostu mogłabym tak sobie kilkać i klikać, a i tak źadnej róźnicy mojemu komputerowi to nie robi. Zwyczajnie nic sie nie dzieje.
No i co ja mam z tym zrobić?!
Odpowiedzi: 8
Kiedyś miałem identyczny problem, okazało się źe program antyvirusowy wskazał mi źe jeden z plików w katalodu system32 z rozszeźeniem dll (czyli sterownik) jest zainfekowany, usunołem go i to był problem. Niestety niepamiętam nazwy tego pliku.
mmaryan:a prawy –> zapisz jako nie działa?? skombinuj ewentualnie
jusz pisala nie dziala, to jest wlasnie "zapisz element docelowy.."
a prawy –> zapisz jako nie działa?? skombinuj ewentualnie norton system works i windoctorem spróbuj naprawić...
Sciagnij sobie Flash... a sory nie mozesz sciagac :P Skombinuj FlashGeta, i wklejaj w nim linki do tych plikow co są wpisane w odnosniki do plików do pobrania. Ja kiedys tesz mialem taki problem z IE, źe mi nic nie wlaczac IE Downloadera czy jak to sie zwie :P
Sciagnij sobie Flash... a sory nie mozesz sciagac :P Skombinuj FlashGeta, i wklejaj w nim linki do tych plikow co są wpisane w odnosniki do plików do pobrania. Ja kiedys tesz mialem taki problem z IE, źe mi nic nie wlaczac IE Downloadera czy jak to sie zwie :P
Alatienka:Z tego co widzę, to prędzej wirus :evil:
Pocieszające jest to, źe jednak coś ściągnęłaś :wink:
Z tego co widzę, to prędzej wirus :evil:
Obojetnie co chcesz sciagac ? Pliki exe, zip, dokumenty ? Moze trzeba sprawdzic w opcjach folderow – > typy plikow ? Czy zaznaczona jest odpowiednia "akcja" dla danego typu pliku ? A moze jakis wirus ?
Strona 1 / 1