Nie mogę dostać się do pulpitu
Padł mi system (XP oczywiscie) postawiony na NTFS'ie.
Chciałem nadinstalować nie dało rady.
Wobec tego postawiłem system na innym dysku(tym razem na FAT) i chciałem odczytać pulpit ze starego(podpietego teraz juz jako slave).W tym celu wszedłem na dysk na ,którym poprzednio był zainstalowany XP do Documents and Settings a następnie chciałem otworzyć swój profil i niestety wyskskuje "Odmowa dostępu".Jest tak gdyź na starym systemie miałem haslo do swojego profilu. Czy da sie z tym cos zrobić??? jestem w kropce. :?:
Chciałem nadinstalować nie dało rady.
Wobec tego postawiłem system na innym dysku(tym razem na FAT) i chciałem odczytać pulpit ze starego(podpietego teraz juz jako slave).W tym celu wszedłem na dysk na ,którym poprzednio był zainstalowany XP do Documents and Settings a następnie chciałem otworzyć swój profil i niestety wyskskuje "Odmowa dostępu".Jest tak gdyź na starym systemie miałem haslo do swojego profilu. Czy da sie z tym cos zrobić??? jestem w kropce. :?:
Odpowiedzi: 2
spoko skorzystałem z funkcji /szukaj/ wpisując róźne hasła niestety nic co by mnie intersowało nie znalazłem.Moja niewiedza wynikała z tego, iź nie wiedziałem jak to nazwać, jak widać w moim poście nie uźyłem stwierdzenia "przejmowanie uprawnień".
dzieki za podpowiedź i sorki za kłopot jeśli jakiś sprawiłem.
dzieki za podpowiedź i sorki za kłopot jeśli jakiś sprawiłem.
Strona 1 / 1