nie mam polskich liter ? lol
Witam
mam taki problem ze... nie mam polskich liter w filmach a zamiast nich jakies znaczki a normalnie w windowsie one sa to samo sie tyczy w opisach na gg lecz normalnie mam polsie litery jak widac :P łźźęą itp prosze was o pomoc
mam taki problem ze... nie mam polskich liter w filmach a zamiast nich jakies znaczki a normalnie w windowsie one sa to samo sie tyczy w opisach na gg lecz normalnie mam polsie litery jak widac :P łźźęą itp prosze was o pomoc
Odpowiedzi: 4
w panelu sterowania "regiony i opcje języków"
w językach:
1. ustawienia: dodaj polski układ klawiatury
2. ustawienia/zaawansowane: zaznacz support dla wszystkich programów i wybierz polish w comboboxie
w zaawansowanych:
zaznacz na dole źeby zastosował na to konto i standardowy profil.
ewentualnie na zakładce "regionalne" wybierz polish w obu comboboxach
zastosuj i reset
w językach:
1. ustawienia: dodaj polski układ klawiatury
2. ustawienia/zaawansowane: zaznacz support dla wszystkich programów i wybierz polish w comboboxie
w zaawansowanych:
zaznacz na dole źeby zastosował na to konto i standardowy profil.
ewentualnie na zakładce "regionalne" wybierz polish w obu comboboxach
zastosuj i reset
ok dziala ale jak to w gg zmienic ?? i np: jak instaluje jakis program to tam tez nie ma polskich liter np: menu w ie jest z polskimi literami a w niektorych programach nie ma
wiesz co, mam taki sam problem, moj winxp jest w wersji ang i w oryginale,
moze wkoncu sie dowiemy o co chodzi :D
moze wkoncu sie dowiemy o co chodzi :D
Jeźeli chodzi o filmy, to poszukaj w programie którego uźywasz do odtwarzania opcji dot. czcionki a szczególnie skryptu(przynajmniej tak to się nazywa w subedicie) i ustawić na europa środkowa.
Myślę, ze w tym jest u ciebie problem.
Myślę, ze w tym jest u ciebie problem.
Strona 1 / 1